sokół pisze:Dziecinne to są Twoje reakcje, pojawiasz się raz na ruski rok i wyciągasz taaaaaaaakie problemy. Nie wiem, ja jakoś nie widzę w tym problemu. Nawet, jeśli faktycznie było coś takiego, bo nie mówię, że nie było, nie jest to wg mnie żadna poważna sprawa.
Skoro juz jednak wywołałaś mnie publicznie i po imieniu do tablicy - zapraszam Cię, żebyś została nowym Adminem i wykonywała swoją robotę tak, żeby Ci nikt nigdy nie zarzucił nawet takiej pierdoły.
Wniosek odpowiedni już złożyłem.
Kurwa, to tylko forum, tylko internet, a dla niektórych .... ech...
Pozdro
1. Jest jakaś ustalona częstotliwość bywania na tym forum? Bo nic mi o tym nie wiadomo, ale że - jak sam zauważyłeś - nie bywam zbyt często, może coś się zmieniło, o czym nie wiem? To daj mi znać, jak często teraz użytkownik musi się pojawiać, żeby jego uwagi były traktowane poważnie.
2. Jeśli ukradnę komuś milion zł, pewnie wyląduję w pudle, ale jeśli zwinę złotówkę, to żadna sprawa. Tylko, że tymi złotówkami spokojnie mogę dostukać do miliona, ale wg Twojej logiki, to żadna poważna sprawa - ostatecznie to tylko złotówka, ostatecznie to tylko ujawnianie obecności na forum osoby, która sobie tego nie życzy (skoro wchodzi na forum na niewidocznym).
3. Dziękuję za zaproszenie. Jak dobrze pamiętam (sam to nieraz z dumą podkreślałeś), nie ma tu adminów, są ludzie, którzy bezpłatnie z własnej woli, wykonują pewną pracę (i - jak również sam to powiedziałeś - tę pracę głównie wykonuje Vision, bo najwidoczniej nie ma tu pracy dla dwóch adminów)
Zasadnicze są tu słowa: z własnej woli i bezpłatnie.
To chyba nie jest równoznaczne z tym, że tej pracy w żaden sposób nie można poddawać ocenie. Jak dobrze kojarzę, niejednokrotnie użytkownicy byli proszeni o opinie, w celu usprawnienia funkcjonowania forum.
To też się zmieniło?
3. To nie ja rozdmuchałam tę sprawę do bóg wie jakiego rozmiaru, ja tylko zamieściłam jedną, krótką uwagę. Reszta moich wypowiedzi, to odpowiedzi na pytania, dotyczące tej jednej uwagi.
To nie ja zrobiłam z tego problem, tylko ty, poprzez swoje reakcje.
I zauważ, że swoimi postami nie próbuję Cie ośmieszyć, czy zdyskredytować tak, jak Ty próbujesz to robić wobec mnie. To właśnie uważam za dziecinadę.
Na koniec pytanie: w czym Twoje zachowanie teraz różni się od zachowania ludzi z forum, które tak krytykujesz?
Dodaj jeszcze, ze jak mi się nie podoba, to nikt mnie tu na siłę nie trzyma i będzie komplet.
Tak poza tym uważam, że to forum idzie w dobrym i mądrym kierunku. I jeśli małymi kroczkami, zacznie się go "ustawiać", to
dobre szlag trafi.