buba pisze:jest wiecej osob niz pan premier laskawie pozwolil
A sęk jednak jest w tym, że nie chodzi o pozwoleństwo (łaskawe czy nie) czyjekolwiek, a po prostu o zasadę NIEnarażania innych na ew. zarażenie.
buba pisze:jest wiecej osob niz pan premier laskawie pozwolil
Prezes pisze:A swoją drogą ciekaw jestem wyników następnych wyborów na Podhalu, wcale nie jestem pewien czy pozamykane biznesy czegoś ich nauczyły.
ceper pisze:Gdyby 1/10 wypieprzonej kasy przeznaczono efektywnie na służbę zdrowia, to nie byłoby kolejek do specjalistów
Jestem pewien, że w ich mniemaniu wybory to jedno, a wybrana władza, która ich topi to zupełnie inna rzecz
Nie ponoszą winy osoby, które są przeciwne aborcji i przemysłowemu wykorzystaniu ludzkiego materiału biologicznego, a także nie uczestniczą w procesie produkcyjnym tych szczepionek. Osoby te mogą jednak korzystać z tych szczepionek w trosce o swoje życie czy zdrowie. Osoby takie byłyby jednak winne moralnego poparcia dla tych szczepionek, technologii ich produkcji, jeżeli by je przyjmowały, mając do dyspozycji inne szczepionki wolne od powyższych zastrzeżeń.
Takie konta to ja mam po kątach. Bądźmy poważni.Dobromił pisze:Od kont to tu Sprocket jest
Wszyscy w rodzinie mają luzem zaskórniaków kilka (nawet teściowa, która pracowała w górnictwie), tylko po co komu iMac Pro?Sebastian pisze:Jakbyście mieli wolne 23.999 PLN, to może być ostatnia okazja do zakupu iMaca Pro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości