Pozdrowienia ze szlaków
- sprocket73
- Kontakt:
A ja sobie czytam wpisy jak mam ochotę, staram się trzymać dystans. Obserwuję.
Tam jest sporo ludzi z mentalnością Cepra, albo nawet jeszcze gorszych, w sensie głupszych i bardziej bezczelnych. Kilkunastu takich pieniaczy jest w stanie przekrzyczeć tysiące normalnych.
Tam jest sporo ludzi z mentalnością Cepra, albo nawet jeszcze gorszych, w sensie głupszych i bardziej bezczelnych. Kilkunastu takich pieniaczy jest w stanie przekrzyczeć tysiące normalnych.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Napisze Ci tylko - nie idź z Gosią i z Tobim w takich warunkach.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Ukochana szczególnie źle reaguje na wiatr. Jakimś cudem pojawiają się u niej problemy z oddychaniem, już przy takim lekkim wiatrzysku, jeszcze zanim zacznie przerwracać. Co ciekawe, jak przewraca, to zapomina o problemach z oddychaniem i dzielnie walczy o życie. Motywuje ją chęć zemsty na mnie, że ją zabrałem w takie warunkiDobromił pisze:Napisze Ci tylko - nie idź z Gosią i z Tobim w takich warunkach.
No nie wiem, ma sporą powierzchnię, jak żagiel...sokół pisze:Ceper jaki jest, taki jest, ale jedno mu trzeba przyznać. Wiatru bać się nie musi.
Ostatnio zmieniony 2020-10-03, 20:18 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
Właśnie ze względu na halny odpuściłem sobie Tatry (przecież nie czerwona strefa!).
sprockecie, głupsi mnie nie interesują. Są mądrzejsi?
Jeśli tak, to dlaczego jest tak wielu biednych? Od wielu lat mam jedno retoryczne pytanie, które wyjaśnia ów problem. Mam nawet i drugie pytanie z IQ. Oba kulturalne.
sprockecie, głupsi mnie nie interesują. Są mądrzejsi?
Jeśli tak, to dlaczego jest tak wielu biednych? Od wielu lat mam jedno retoryczne pytanie, które wyjaśnia ów problem. Mam nawet i drugie pytanie z IQ. Oba kulturalne.
- sprocket73
- Kontakt:
Zaryzykuj i zadaj te kulturalne pytania na FB. Tylko uważaj, żeby Cię nie wyrzucili, jak mnie, kiedy zapytałem czy dziecko, które zdobyło Rysy miało na nogach raki w trosce o zdrowie ratowników.
SPROCKET
sokół pisze:Tak szczerze - byłem chwilkę na tej grupie, gdzie takie cuda się dzieją. Chwilkę. Potem okazało się, że nie ma co tracić czasu.
Ja byłem z 6 lat temu, po czym się usunąłem i jakiś czas tamu znów dołączyłem i sobie chwalę, ciekawe dialogi tam czasem są...
Ostatnio zmieniony 2020-10-03, 20:54 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Widzę, że ostro się wkręciłeś w komentowanie
A chciałeś założyć wątek z "wiadomym zdjęciem" i nie przeszło? Teraz będziesz miał traumę. Okazało się, że masz brzydką dupę
A chciałeś założyć wątek z "wiadomym zdjęciem" i nie przeszło? Teraz będziesz miał traumę. Okazało się, że masz brzydką dupę
SPROCKET
Hmm, mi to się wydaje, że bardziej to przez to, że jakieś głupoty prowokujące tam napisałeś. Jakbyś wrzucił normalnie, z krótkim opisem, albo jakimś twórczym o zadumie na szczycie, to by przeszło bez problemu. A nawet komentarze mogłyby być ciekawsze... że niby normalne zdjęcie.
Ja bym próbował jeszcze raz.
Ja bym próbował jeszcze raz.
- sprocket73
- Kontakt:
To może nie wystarczyć. Chcesz być gwiazda na FB - konieczna depilacja okolic intymnych!sokół pisze:Pewnie dlatego, że nogi nieogolone.
SPROCKET