Wieści z gór
- Tępy dyszel
- Tępy dyszel
Przyjeżdża burak pastewny z np Polski Centralnej, parkuje jak ostatni prostak, czuje się ważny i pełny drogiego i chujowego piwa ze schroniska. Wraca, ma już na Facebooka wrzucić triumfalne zdjęcie a tu jego złomu nie ma. A w planach miał powrót w domowe pielesze tego samego dnia.
Słusznie - tak trzymać cały rok.
Słusznie - tak trzymać cały rok.
Ostatnio zmieniony 2020-06-14, 20:41 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Ja tak tylko nieśmiało zauważę, że buraki różnych gatunków rosną w całym kraju, a rejestracje z Polski centralnej niekoniecznie świadczą o miejscu zamieszkania kierowcy czy pasażera.
Niejednokrotnie przybywałeś sam w góry takim wehikułem
A z tym się zgadzam.
Niejednokrotnie przybywałeś sam w góry takim wehikułem
Dobromił pisze:Słusznie - tak trzymać cały rok.
A z tym się zgadzam.
Ostatnio jak parkowałem w Żabnicy stanąłem za równo że znakiem zakaz wjazdu, czyli byłem ostatni, ale dla różnych ludzi koniec wygląda inaczej, więc za mną stanęły następne samochody nie przejmując się w ogóle znakiem ... Droga do Łysej czy Krowiarki i inne takie miejsca, do dziś się dziwię że takie coś było tolerowane, bardzo duże zagrożenie drogowe i to wszystko w imię kilu złotych lub jak na zdjęciu ze szlabanem, chęć pójścia w góry.
Bo jeżeli oni mogą w grach stawać gdzie popadnie, to może ja lub my pojedziemy do nich i będziemy stawać gdzie popadnie
Wyobraźcie sobie, ulica Marszałkowska i sznur aut na poboczu, bo chcemy dojść pod Pałac Kultury
Warszawa jest tylko przykładem
Bo jeżeli oni mogą w grach stawać gdzie popadnie, to może ja lub my pojedziemy do nich i będziemy stawać gdzie popadnie
Wyobraźcie sobie, ulica Marszałkowska i sznur aut na poboczu, bo chcemy dojść pod Pałac Kultury
Warszawa jest tylko przykładem
Ostatnio zmieniony 2020-06-14, 21:25 przez Adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
Prezes pisze:Ja tak tylko nieśmiało zauważę, że buraki różnych gatunków rosną w całym kraju, a rejestracje z Polski centralnej niekoniecznie świadczą o miejscu zamieszkania kierowcy czy pasażera.
Niejednokrotnie przybywałeś sam w góry takim wehikułemDobromił pisze:Słusznie - tak trzymać cały rok.
A z tym się zgadzam.
Tą Polską Centralną chciałem tylko pokazać, że takiemu osobnikowi dość mocno wydłuży się powrót.
Wybaczam Ci rejestrację.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Prezes pisze:To tylko świadczy o tym, jak stan rzeczy w Polsce jest oceniany przez inne kraje.
Skoro Słowacy, u których turyści z Polski zostawiają jednak sporo kasy w wakacje wstrzymują się z otwarciem granic...
Jednak Niemcy Francja i inne kraje nie mają z tym problemu , Słowacji trochę szkoda od dziś już można turystycznie działać w Tatrach.