4 X 2013 Błatnia.B,Śląski.
Szedłem z Brennej starym niebieskim szlakiem obok cmentarza,obok wieży przekażnikowej.Dalej łączy się z zielonym,prawie cały czas szlak biegnie w lesie z wyjątkiem jednego miejsca gdzie można podziwiać Klimczok i polanka między kapliczkami z widokiem na Czantorię.Z Błatniej wracałem bez szlakowo(z wyjątkiem wizyty na szczycie) pierwsza w prawo ścieżka do lasu,wyszedłem w Brennej 300 m od tej Starej Karczmy.
mirek pisze:Szedłem z Brennej starym niebieskim szlakiem obok cmentarza,obok wieży przekażnikowej.Dalej łączy się z zielonym,prawie cały czas szlak biegnie w lesie z wyjątkiem jednego miejsca gdzie można podziwiać Klimczok i polanka między kapliczkami z widokiem na Czantorię.Z Błatniej wracałem bez szlakowo(z wyjątkiem wizyty na szczycie) pierwsza w prawo ścieżka do lasu,wyszedłem w Brennej 300 m od tej Starej Karczmy.
Jakim starym niebieskim? Bardzo mnie zaciekawiło to. Mam mapy z lat 70 i 80 tych i takiego szlaku nie było? Ale chętnie bym tam poszedł, bo obok masztu nigdy nie szedłem. Widać warto.