marekw pisze:A mnie o mało nie porwało
Ale widoczność była mega, ktoś z lepszym aparatem miałby nieźle foty. Nawet Pradziada było widać.
sokół pisze:Ja tam uważam, że masz bardzo dobre zdjęcia z tej Babiej i całkiem dobry aparat. A co do Pradziada z Babiej, to już naprawdę trzeba mieć sporo szczęścia, żeby zobaczyć go stamtąd... A daj no jeszcze jakieś zdjęcia, bo naprawdę bardzo fajne kolory masz. I ciężko sie czegoś doczepić.
Az dziwne, ze nie dałeś ze 30 zdjęć i krótkiej relacji, z takimi fotami...
Wiolcia pisze:Adrian, drugie zdjęcie z Babiej super! A kiedy byliście: dokładnie w Nowy Rok czy wczoraj?
Adrian pisze:Wiolcia pisze:Adrian, drugie zdjęcie z Babiej super! A kiedy byliście: dokładnie w Nowy Rok czy wczoraj?
Najpierw coś psioczyłem pod nosem bo facet nie chciał sobie iść, a później uznałem że się przyda
Byliśmy wczoraj. Szlak wyslizgany, przydały by się raczki, o wiele lepiej się sprawdzały niż raki.
Wiolcia pisze:Adrian pisze:Teraz już trochę marudzę, ale zapowiadali lepszą![]()
No jak?? Co prawda od rana nie było idealnego słońca, jak miało być (przyszło później), ale widoczność pierwsza klasa!
Ej, ej, marudo! Co Ci nie pasowało?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości