Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Robić zdjęcia smartfonem z ręki vs lustrzanka ze statywem, to znaczna różnica. Przydepnąć stopą nogę statywu od strony wiatru i nawet halny nie poruszy statywu. Chyba że jest się chudzinką, to po murawie poleci statyw wraz z fotografem. Trza pożreć trochę z rana.
Ostatnio zmieniony 2018-11-22, 09:40 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ostatnio zmieniony 2018-11-24, 10:12 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Ładny. Sokół niedawno pisał, że ich zaskoczył wschód słońca na zachodzie, więc myślałem, że to wschód słońca.Robert J pisze:Nie musiałem zarywać nocy. To był zachód słońca.
marekw pisze:Piotrek pisze:Oj, takie niespodzianki są bardzo przyjemne
Bardzo przyjemne.Choć jak pokazuje zdjęcia i opowiadam jak było to dziwnie niektórzy patrzą i mówią co za przyjemność. A za plecami pukają się w czoło.
Ja mam dokładnie to samo. Kto przecież kto mądry bierze udział w nocnych zawodach na orientacje, a następnie jedzie kilkadziesiąt kilometrów na zachód słońca w góry rowerem. Dla mnie to rzecz całkiem normalna, a inni tego nie potrafią zrozumieć