Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Robert J, pierwsze dwa cudne, warto było przejechać 285 kilosów na rowerze - tyle to dałbym jeszcze radę się przeturlać, ale o fotki są daleko poza moim zasięgiem. Najfajniejsze jednak są Twe fotki nocne, a tych brak. Po takiej rozgrzewce pewnie nie mogłeś spać, więc zaliczyłeś je do następnego dnia - czekam na nie z niecierpliwością.
Za tydzień część mej trasy pokryje się z Twoją powrotną, więc porównam w spokoju swe fotowypociny.
Za tydzień część mej trasy pokryje się z Twoją powrotną, więc porównam w spokoju swe fotowypociny.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze:Robert J, pierwsze dwa cudne, warto było przejechać 285 kilosów na rowerze - tyle to dałbym jeszcze radę się przeturlać, ale o fotki są daleko poza moim zasięgiem. Najfajniejsze jednak są Twe fotki nocne, a tych brak. Po takiej rozgrzewce pewnie nie mogłeś spać, więc zaliczyłeś je do następnego dnia - czekam na nie z niecierpliwością.
Nie robiłem nocnych zdjęć bo nie miałem statywu i nie chciało mi się
Ostatnio zmieniony 2018-04-22, 12:09 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Już podejrzewałem, że wszyscy emigrowali, a tu fajne fotki z gór i termos.
Zawaliłem weekend, bo tylko leżakowanie, podwieczorek, leżakowanie, kolacja i leżakowanie pod czereśnią.
Zapowiada się ładny zachód słońca.
Zawaliłem weekend, bo tylko leżakowanie, podwieczorek, leżakowanie, kolacja i leżakowanie pod czereśnią.
Zapowiada się ładny zachód słońca.