Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Adrian pisze:a aparat na szyję
Powód śmierci - uduszenie przez aparat fotograficzny.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Zbyszko, nie czytasz Shoutbox-a. Pisałem, że w ceperlandzie zawsze świeci słońce (masz dzisiejsze lilaki i szyszki), zaś karma nadciąga na Gůrny Ślůnsk (burze). Przydałoby się nam trochę deszczu, bo nie wyrobię na opłaty za wodę (nawadnianie i podlewanie ogrodów).
Dobrze widzę? Służby ratują się wzajemnie? Miało zalać kopalnie i chronić miejscowych przed wirusem #zostańwdomu.
Ja to wziąłbym ponton i popływał sobie, bo już leżakowania mam dość.
Dobrze widzę? Służby ratują się wzajemnie? Miało zalać kopalnie i chronić miejscowych przed wirusem #zostańwdomu.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Muszę wybrać się do monopolowego, bo kurierem takich szkieł nie wysyłają. Nawet kos rozdziawił dziób.sokół pisze:Nowe szkło dzisiaj przyszło. Jest moc.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
ceper pisze:
Nie ratują siebie nawzajem tylko pomagają się dostać medykowi do osoby poszkodowanej. Oczywiście medyk nie był gotowy na takie ewentualności jak woda powyżej kolan +/-
Wprawdzie to widać, ale ratownik medyczny nie ma gumaków. Przecież wszyscy na Ślůnsku z dziada-pradziada pracują w górnictwie, więc w każdym domu są gumaki. Prawie. Ten ratownik to narybek na Ślůnsku, taki ceper się znalazł, co nie ma gumaków.
Tak tylko nie był wezwany do akcji (bezpośrednio) tylko na prośbę strażaków został zatrzymany, czy pomoże stojąc sobie w korku.ceper pisze:Wprawdzie to widać, ale ratownik medyczny nie ma gumaków. Przecież wszyscy na Ślůnsku z dziada-pradziada pracują w górnictwie, więc w każdym domu są gumaki. Prawie. Ten ratownik to narybek na Ślůnsku, taki ceper się znalazł, co nie ma gumaków.
Ostatnio zmieniony 2021-05-17, 15:05 przez Zbyszko, łącznie zmieniany 1 raz.