Myślę, że opcja ciekawa na prawie cały dzień i spokojnym tempem taki krąg da radę zrobić. Tylko chciałbym wiedzieć, jak w partiach pod samą Baranią mokro, czy generalnie jest w miarę ok. Może teraz ktoś był i jest w stanie co nieco przybliżyć.
Trasa (plan)
https://mapa-turystyczna.pl/route?q=49. ... 8.99090/12
Zdecydowanie pod kątem widokowym i zdjęciowym bym szedł.
Barania Góra - trasa - weryfikacja?
w-krainie-plaza-kroczacego-i-gada-siedzacego-vt5687.htm
Myślę, że masz małe pojęcie o turystyce pieszej. Spokojnym tempem to się tę trasę ( z długim pobytem w schronisku ) robi w 7 godzin. Nawet pod kątem widokowym i zdjęciowym.
Zbyszko pisze:Myślę, że opcja ciekawa na prawie cały dzień i spokojnym tempem taki krąg da radę zrobić.
Myślę, że masz małe pojęcie o turystyce pieszej. Spokojnym tempem to się tę trasę ( z długim pobytem w schronisku ) robi w 7 godzin. Nawet pod kątem widokowym i zdjęciowym.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Ani widokowa, ani zdjęciowa, ani cały dzień. Jeśli z Baranią Górą, to polecałbym https://mapa-turystyczna.pl/route/04h2# ... 8.99027/14Zbyszko pisze:Zdecydowanie pod kątem widokowym i zdjęciowym bym szedł.
Po cóż Ci złociste w marnym schronisku? Masz asfalting ze źródlaną wodą.
Cieńków ładny jest o każdej porze roku.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
W temacie złocistego - jest tam dobrze zaopatrzona lodówka.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :