Jednodniowo - niewyrypowo.
Jednodniowo - niewyrypowo.
Ahoj!
Ja zwracam się z prośbą, zapytaniem, jako że jestem tatrzańskim laikiem. Chciałabym gdzieś w Tatrach pochodzić, jednak zależy mi na jakimś przejściu stosunkowo łatwym Nie chodzi o przewyższenia, a bardziej o "trudności".
Macie do polecenia jakąś jednodniową wycieczkę?
Ja zwracam się z prośbą, zapytaniem, jako że jestem tatrzańskim laikiem. Chciałabym gdzieś w Tatrach pochodzić, jednak zależy mi na jakimś przejściu stosunkowo łatwym Nie chodzi o przewyższenia, a bardziej o "trudności".
Macie do polecenia jakąś jednodniową wycieczkę?
- Tępy dyszel
sokół pisze:Beskid z Kasprowego.
Geniusz Tobą kieruje.
mysia pisze:Tak, spacerowy i widokowy : ) Jednym słowem - chcę iść po łatwiźnie, zdobyć jakiś szczyt, żeby mieć się czym pochwalić, a żeby się nie narobić. Ot co!
Grześ + ewentualnie Wołowiec z Doliny Chochołowskiej lub Rohackiej. Ornak. Rusinowa Polana + Gęsia Szyja.
Coś trochę z wyższej półki - Szpiglasowy Wierch z Morskiego Oka. Widoki ze szczytu - jedne z najlepszych, jakie można zobaczyć w ,,oznakowanych" Tatrach.
Tępy Dyszel pisze:Rusinowa Polana + Gęsia Szyja.
Wg mnie to najlepsza opcja, każdemu ją zawsze polecam, jak dla kogoś wysokość nie ma znaczenia, to jest wg mnie genialne miejsce. W polskich Tatrach widokowo jak tam, nie ma nigdzie na takiej wysokości.
Ostatnio zmieniony 2013-08-05, 00:23 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
sokół pisze:Nie tyle geniusz, co znajomość sytuacji. Akurat z pania Mysią kilka szlaków zaliczyłem, w tym również w Tatrach. Więc to pytanie jej bardziej skomplikowane jest.... przeczytaj może relację z wyrypy z Ujsoł, poukładaj klocki...
Aha - w takim układzie Grześ bez Wołowca, Rusinowa Polana i Hala Stoły.
- WiecznaTułaczka
- Kontakt:
mysia pisze:Nie wiem o co mi chodziło.
A tam. Tutaj z połowa postów jest lekko dziwna.
Ale po Tatrach pochodziłaś ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu