sokół pisze:Tylko, gdzie w naszych Tatrach nie zalatuje?
Dobromił pisze:"Zmiany w schroniskach mają zawsze jeden kierunek. To wszystko, co się nawarstwiało przez lata, budując szczególny klimat, co decydowało o odmienności, nadzwyczajności, łącznie ze wszystkimi niewygodami, brakiem tego, co w domu, w mieście dostępne - jest bezdusznie zmieniane w imię komfortu i praktycznych rozwiązań."
sokół pisze:Tylko, gdzie w naszych Tatrach nie zalatuje?
Gór Ski pisze:Pewnie tak jest a u ludzi też zmiany zachodzą teraz co drugi maże paluchem po telefonie.
Gór Ski pisze:Co prawda już nie po naszej stronie ale blisko granicy w Dolinie Jamnickiej gdzie woda z kija opał z lasu brak wifi i zasięgu spanie na deskach itp
Dobromił pisze:Przepraszam Cię bardzo ale to porównanie jest lekko nietrafione. Mój sposób korzystania z telefonii to moja sprawa.
Dobromił pisze:To też trochę nietrafione porównanieDo Jamnickiej to zagląda z 26 turystów przez tydzień
Dobromił w innym, pokrewnym wątku pisze:Trochę dramatyzujesz.
Więc ja tam sobie jeszcze podramatyzuję i poczekam, aż zaczną wpuszczać w Jurgowie.
Prezes pisze:i snując plany wycieczek
Dobromił pisze:Natomiast Ty jesteś gotów całkowicie zawiesić wyjazdy w te strony
Gór Ski pisze:To nie do Ciebie było , a z obserwacji wieczornych sal schroniskowych.
Gór Ski pisze:Heh kiedy to było ??? w samej Kolibie Ciężko czasem o miejsce na nocleg a pomieści ponad 20 osób
Prezes pisze:Nie że jestem gotów, tylko zawiesiłem (gdzieś tak od listopada).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość