Spotkajmy się gdzieś na szlaku
forse mam zawsze przy sobie.
Ktoś jeszcze poza zapisanymi na liście? Czy GBG wysyła szerszą ekipę?
Ktoś jeszcze poza zapisanymi na liście? Czy GBG wysyła szerszą ekipę?
Ostatnio zmieniony 2017-10-21, 22:25 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
W Karkonoszach w ten weekend ma być trochę deszczu, trochę śniegu (nawet do kilkunastu cm), czyli kicha.
Wydaje mi się, że następny zlot forum GBG powinien mieć miejsce w Beskidzie Żywieckim (dokładniej 25/26 listopada z noclegiem na Hali Lipowskiej).
Dlaczego ów termin, to miejsce i dlaczego mnie na 99% nie będzie? To przeznaczenie. Wtajemniczeni powinni wiedzieć.
Wydaje mi się, że następny zlot forum GBG powinien mieć miejsce w Beskidzie Żywieckim (dokładniej 25/26 listopada z noclegiem na Hali Lipowskiej).
Dlaczego ów termin, to miejsce i dlaczego mnie na 99% nie będzie? To przeznaczenie. Wtajemniczeni powinni wiedzieć.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- Malgo Klapković
W najbliższym czasie będzie mnie można spotkać na szlakach turystyczno-muzyczno-śpiewankowych, czyli:
13/14.01. Gorce, Gorczańska Chata, WOŚP
16-18.02. Żywiecki, Danielka, Z Gitarą w Beskidy V i dreptanie po okolicy
16-18.03. Podhale, Muzyczna Wiosna na Głodówce
23-25.03. Beskid Mały, Chatka na Rogaczu, Słoniowe Granie
Chodzą mi jeszcze po głowie Bieszczady 19-21.01.
Planuję Karkonosze od 10-14.02.
I pewnie kilka wyskoków pomiędzy W międzyczasie bardziej ziemsko, płasko - koncert Nohavicy 4 marca w Variete w Krakowie
A jakby ktoś miał ochotę się spotkać, to prawie co tydzień jestem na Krakowskich Śpiewankach Okołogórskich w środy od 20.00 ... Amen.
I pewnie kilka wyskoków pomiędzy W międzyczasie bardziej ziemsko, płasko - koncert Nohavicy 4 marca w Variete w Krakowie
A jakby ktoś miał ochotę się spotkać, to prawie co tydzień jestem na Krakowskich Śpiewankach Okołogórskich w środy od 20.00 ... Amen.
Ostatnio zmieniony 2018-01-09, 20:08 przez nes_ska, łącznie zmieniany 2 razy.
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
nes_ska pisze:W najbliższym czasie będzie mnie można spotkać na szlakach turystyczno-muzyczno-śpiewankowych, czyli:
Oo, ambitnie! Od dawna tak muzycznie się udzielasz?
Koncertu Nohavicy zazdroszczę - byłam parę lat temu i było rewelacyjnie! Patrzyłam na Bielsko, ale jest informacja, że bilety też wyprzedane. Swoją drogą to się teraz artyści cenią i jak dla mnie dość wysoka jest cena biletów...
Wiolcia pisze:Oo, ambitnie! Od dawna tak muzycznie się udzielasz?
W sumie nie. W 2016 r. pierwszy raz pojechaliśmy na festiwal piosenki turystycznej i to był tylko taki pojedynczy epizod. W zeszłym roku już byłam na czterech, ale na śpiewanki jeżdżę dopiero od wypadku, czyli od października
Noo, ceny za Nohavicę były pokaźne
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.