Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Jutro łażę po Beskidzie Małym, a nawet prowadzę wycieczkę z mojego PTTK Idziemy z Przełęczy Kocierskiej przez Potrójną, Łamaną Skałę, Grotę Komonieckiego, Leskowiec do Rzyk Jakby ktoś był gdzieś w pobliżu to może uda się spotkać.
Ostatnio zmieniony 2022-05-13, 20:19 przez opawski1, łącznie zmieniany 1 raz.
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
opawski1 pisze:Jutro łażę po Beskidzie Małym, a nawet prowadzę wycieczkę z mojego PTTK Idziemy z Przełęczy Kocierskiej przez Potrójną, Łamaną Skałę, Grotę Komonieckiego, Leskowiec do Rzyk Jakby ktoś był gdzieś w pobliżu to może uda się spotkać.
Darz Szlak !
Nastąpiła wymiana - Dawid w Małym, ja trzy dni w Sudetach
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Ano tak.
Uważam że pokazaliśmy się z dobrej strony - 72 km, 11 szczytów, 2 schroniska, 1 jaskinia, 1 kopalnia, 1 rynek, 3 litry.
Uważam że pokazaliśmy się z dobrej strony - 72 km, 11 szczytów, 2 schroniska, 1 jaskinia, 1 kopalnia, 1 rynek, 3 litry.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Tak mi się spodobał w sobotę soczyście zielony Beskid Mały, że jutro wymyśliłem spontan i znów ruszam w Beskidy. Tym razem Żywiecki z Rajczy przez Chatę na Zagroniu, Muńcuł na Halę Rycerzową (tam nocka w schronisku), w czwartek schodzę czerwonym szlakiem do Rycerki Jeśli ktoś w pobliżu zapraszam do wspólnej wędrówki
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
Jutro po południu wybieramy się na weekend na Małą Fatrę 😁
Na piątek mamy zaplanowany mały rozruch na skałkach
(najprawdopodobniej Bielskie Skały blisko Bela)
Na sobotę Mały Kryvań (niestety na Vlk Kryvań w tej dacie nie można) przez Dolne Diery, a potem może jeszcze wielce widokowa Osnica.
W niedziele pętelka przez Bogoty i Stefanova.
Biwakujemy na Autocampingu Bela k/Terchovej.
Ktoś chętny dołączyć?
Na piątek mamy zaplanowany mały rozruch na skałkach
(najprawdopodobniej Bielskie Skały blisko Bela)
Na sobotę Mały Kryvań (niestety na Vlk Kryvań w tej dacie nie można) przez Dolne Diery, a potem może jeszcze wielce widokowa Osnica.
W niedziele pętelka przez Bogoty i Stefanova.
Biwakujemy na Autocampingu Bela k/Terchovej.
Ktoś chętny dołączyć?