Tatry koniec sierpnia i początek września
Ale ja nie wiem na czym stoję Z tego co tu piszą to ponoć straszliwy szlak. Gdzie łatwo turystę może szlag trafić.
Bez przewodnika nie pójdę !!!
Bez przewodnika nie pójdę !!!
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dobromile, masz moje błogosławieństwo. Dacie sobie radę, więc określ się jasno: idę lub nie. Z ciebie górski orzeł, więc ta perć/ścieżka/ to fraszka, zatem możesz pomóc mniej doświadczonej turystce nie tylko w kwestii trudniejszych, skalnych przejść. Szczegóły omówcie przez PW
Ostatnio zmieniony 2014-07-24, 11:13 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
nes_ska pisze:Ja Cię będę wspierać duchowo!
Przepraszam bardzo ale to chyba Towarzysz Bullseye1980... szykuje się na wyprawę
aranea pisze: Na gęsi taki
Coś w tym jest - kiedyś kolega poszedł na Orlą przez Gęsią Szyje.
Ostatnio zmieniony 2014-07-24, 11:25 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatrzański urwis
- Bullseye1980
- Bullseye1980
- Malgo Klapković
Bullseye1980, ale z Ciebie samolubek Znalazłeś kogoś do towarzystwa i już chcesz, by zamykać zaproszenie
Wydaje mi się, że u nas na forum rzadko kto planuje wyjścia w góry aż tak do przodu z terminem Więc może by się ktoś de facto zdecydował, ale skoro się wycofujesz...
Czy ogłoszenie przenieść do Archiwum, czy zostawić tutaj i przenieść jak się zdezaktualizuje?
Wydaje mi się, że u nas na forum rzadko kto planuje wyjścia w góry aż tak do przodu z terminem Więc może by się ktoś de facto zdecydował, ale skoro się wycofujesz...
Czy ogłoszenie przenieść do Archiwum, czy zostawić tutaj i przenieść jak się zdezaktualizuje?