IV OFICJALNY ZLOT FORUM GÓRY BEZ GRANIC
Pewnie sprocket pije do mnie, bo innego miśka na szlaku nie widziano. Przy Ukochanej wzór cnót, ale chętnie by poświntuszył obłudnik jeden. Ktoś musi napisać prawdę. Teraz nie zagląda na forum, bo pewnie prawdziwą sztukę przez net ogląda.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- telefon 110
- sprocket73
- Kontakt:
Fota z Sokołem jest the best!
Pasuje do religijno-abstynenckiego klimatu zlotu
Pasuje do religijno-abstynenckiego klimatu zlotu
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Film bajerancki, ale opowiem Wam, co zrobił Ceper.
Bo umknęło mi to... tzn. pamietałem to dobrze, ale jak pisałem swoje trzy grosze to mi wyleciało z głowy.
Na podejściu na Kocierz zostałem z tyłu z Ceprem. Pogadalismy, ale zostałem z tyłu, musiałem zaliczyć krzaki.
No i schodzę z tego Kocierza, dobijam do grupy, gonię ich. Ale co to, widzę TNT, wraca się. Pewnie coś zgubił - myslę.
A Tomek pyta, czy wszystko ok.
No OK, czemu ma nie być?
Bo Ceper pierwszy dogonił grupę i powiedział, że szlismy z tyłu, gadaliśmy, wkurzyłem go i zapodał mi z liścia, więc leżę i kwiczę.
No i wtedy chyba chcieli go zlinczować, a TNT ruszył z odsieczą.
Dobrze, że mnie w krzakach nie nakrył!
Bo umknęło mi to... tzn. pamietałem to dobrze, ale jak pisałem swoje trzy grosze to mi wyleciało z głowy.
Na podejściu na Kocierz zostałem z tyłu z Ceprem. Pogadalismy, ale zostałem z tyłu, musiałem zaliczyć krzaki.
No i schodzę z tego Kocierza, dobijam do grupy, gonię ich. Ale co to, widzę TNT, wraca się. Pewnie coś zgubił - myslę.
A Tomek pyta, czy wszystko ok.
No OK, czemu ma nie być?
Bo Ceper pierwszy dogonił grupę i powiedział, że szlismy z tyłu, gadaliśmy, wkurzyłem go i zapodał mi z liścia, więc leżę i kwiczę.
No i wtedy chyba chcieli go zlinczować, a TNT ruszył z odsieczą.
Dobrze, że mnie w krzakach nie nakrył!
Ostatnio zmieniony 2018-09-11, 15:52 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:Wision najwyraźniej odświeża pachy aparatem, chyba, że to inna czynność...
Panie, ja tylko ściągam aparat co by mi ręki nie krępował i żebym mógł się swobodnie i godnie przywitać.
ceper pisze:
Wygląda jak zdjęcie z serii "Trzymajcie mnie, bo go za...."
Ja bym do tego jeszcze dodał to:
I Ciebie też...
A Ty też tam się nie śmiej cwaniaczku, bo będziesz następny...
darkheush pisze:Nie wiem czy nikt się nie obrazi, ale zaryzykuję:
Z nocy
Ładnie wyszło. Chociaż bardziej mnie ciekawi jakie zdjęcie planowaliście wykonać wcześniej?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Niestety kadry na których wyszedłeś jak Clooney się straciły... zostało tylko to:sokół pisze:No a daj Clooneya z Kocierskiej
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
laynn pisze:A widzicie jak Robert kolejnego ostrzega?
Widzimy...
A za plecami stoi Opawski, który wykona wyrok na wskazanych osobach. Widać po minie, że lubi mokrą robotę.
SPROCKET