VII zlot GBG - propozycja
Hej.
Z reguły zawsze komus coś nie pasowało - każdy zrobiłby to inaczej (a czemu tak, a nie inaczej) natomiast sam nic nie proponuje ani nie organizuje.
Dlatego chyba najlepiej jest jednak w pewien sposón NARZUCIĆ miejsce i termin - jeśli jest w takim wyprzedzeniem podany to nie powinno być problemu dostosować się więkoszości.
Dla mnie troszkę za wcześnie na deklaracje, ale jakby co, obserwuję temat. Obiad jak będzie, zjem, co nie przeszkadza w zjedzeniu kiełbasy z ogniska
Z reguły zawsze komus coś nie pasowało - każdy zrobiłby to inaczej (a czemu tak, a nie inaczej) natomiast sam nic nie proponuje ani nie organizuje.
Dlatego chyba najlepiej jest jednak w pewien sposón NARZUCIĆ miejsce i termin - jeśli jest w takim wyprzedzeniem podany to nie powinno być problemu dostosować się więkoszości.
Dla mnie troszkę za wcześnie na deklaracje, ale jakby co, obserwuję temat. Obiad jak będzie, zjem, co nie przeszkadza w zjedzeniu kiełbasy z ogniska
Ostatnio zmieniony 2023-06-20, 12:03 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie akurat lokalizacja jest plusem. Na Skalance spałam już, a to jest nowe miejsce, które można poznać, bo pewnie w innych okolicznościach bym tam nie zawitała. Różnicę cenową przeżyję , nie jest to jakiś majątek. Obym tylko dała radę pojawić się choć na chwilę.
I jak sokół pisze, fajnie, że adminom się chce coś robić i mają pomysł.
I jak sokół pisze, fajnie, że adminom się chce coś robić i mają pomysł.
Ostatnio zmieniony 2023-06-20, 12:35 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedzenie jakieś tam jest i może będzie opcja na śniadanie, ale to będę wiedział, jak będę robił rezerwację.
Wstępnie właściciele mówili że zawsze coś do jedzenia jest jakieś flaczki, albo fasolka.
Ale to chyba nie problem zawsze można zabrać coś ze sobą i też będzie git
Wstępnie właściciele mówili że zawsze coś do jedzenia jest jakieś flaczki, albo fasolka.
Ale to chyba nie problem zawsze można zabrać coś ze sobą i też będzie git
Ostatnio zmieniony 2023-07-07, 17:49 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Za tydzień będę dzwonił do Bacówki pod Skalanką.
Więc proszę ostatecznie dać znać, kto chętny żebym mógł zrobić wstępną rezerwację?
Na razie mamy :
1. Renia I Seba
2. Gosia, Spro i Tobi
3. Coldman
4. Iza I Adrian
5. Dobromił
6. Opawski
...
Więc proszę ostatecznie dać znać, kto chętny żebym mógł zrobić wstępną rezerwację?
Na razie mamy :
1. Renia I Seba
2. Gosia, Spro i Tobi
3. Coldman
4. Iza I Adrian
5. Dobromił
6. Opawski
...
Ostatnio zmieniony 2023-07-20, 12:59 przez Adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
Chętny!
Jak nic mi nie wypadnie to pojadę
Jak nic mi nie wypadnie to pojadę
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/