Vision pisze:Ja mogę dorzucić wentyle z Kamaza...
Mówisz i masz
Mógłbym te Wasze zdjęcia przebić jednym sprzed Chatki na Lasku, na którym jest vidraru i Pudel, ale obiecałem sobie - choćby skały srały - nie zrobię tego
darkheush pisze:https://drive.google.com/file/d/1UZT1HGsK_009l_VYoLC4Wc_IuoiEtHpM/view?fbclid=IwAR1dX2rd0B5lmZ2QauLOg0zsMzAXQjU9IyzgohfduxrmtvUeO19qSITJOFo
Pod powyższym linkiem kryje się wersja reżyserska filmu ze zlotu. Można ją pobrać, ale nie można rozpakować bez znajomości hasła. A hasełko wyślę PW wszystkim zainteresowanym, pod warunkiem, że uczestniczyli w zlocie na Potrójnej.
sokół pisze:Gdzieś tam pokazała się wizja zlotu "starej gwardii gbg" - gdzie możnaby rabnąć piwko albo kilka z dawno niewidzianymi ryjami. Oczywiście nie zrozumcie tego źle, spotkanie byłoby dla wszystkich, ale to taka próba ściągnięcia dawnej gwardii.
Sebastian pisze:sokół pisze:Gdzieś tam pokazała się wizja zlotu "starej gwardii gbg" - gdzie możnaby rabnąć piwko albo kilka z dawno niewidzianymi ryjami. Oczywiście nie zrozumcie tego źle, spotkanie byłoby dla wszystkich, ale to taka próba ściągnięcia dawnej gwardii.
To jak w końcu jest? Jak ktoś jest na forum od 2017 roku, to może czy nie może przyjechać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość