Malgo Klapković pisze:Tępy dyszel napisał/a:
nie wiedziałem, że istnieje związek przyczynowo – skutkowy między wyglądem twarzy a wykształceniem
Nie pisz takich rzeczy w godzinach pracy, to grozi uduszeniem
Dziś zastępowałem kierownika na ,,jego" komputerze. Dlatego miałem czas i internet.
To haniebne zachowanie z mojej strony - ,,pisanie na forum w godzinach pracy świadczy o braku szacunku dla użytkowników".
Goń mnie na szafot. Lub biczuj rzęsami
darkheush pisze:Cytat:
Czy na podstawie takiej fotografii, zdiagnozujesz mnie, czy jestem menelem, jakie mam wykształcenie i jakie lubię góry ?
Wnioskując po avatarze (wg cepra) jesteś skończonym żulem z ukończonymi pięcioma klasami podstawówki, ledwo umiesz się podpisać, z gór lubisz tylko i wyłącznie te, które dyndają na wietrze pod brzuchem nieletniej kozy. Mam nadzieję, że umiesz się śmiać z samego siebie, co już niejednokrotnie tu, na forum, udowodniłeś
Błądzisz okrutnie. Nie ukończyłem ostatniego roku przedszkola, do podpisywania się wynajmuję pełnomocnika a z gór lubię najbardziej moje piersi. Naturalna ,,szósteczka" - trochę ciężkie, więc chodząc, jestem przygarbiony niczym ,,puszkin" na ,,łowach".
sokół pisze:No dobra, przyznam sie do czegoś. Próbowaliśmy to zataić, ale sie nie dało.
Półtorej roku temu pisaliśmy, że na Lipowskiej załozono Klub Chimalajowy. Żeby chodzić po górach, zdobywać nowe szczyty.
I że założenia dokonano w schronisku na Lipowskiej.
Kłamałem.
To było w lasku nieopodal.
Osoby, które liczyły na coś innego, przepraszamy.
Teraz już wiadomo skąd to zdemoralizowanie. Jacy ,,ojcowie i matki" tacy ,,synowie i córki"
Wstydź się
Ps. Pisałem to wcześniej. Napiszę to jeszcze raz. Tak dalej być nie może. Czas na odnowę moralną tego forum.