Byłem już tam z 2 razy i auta stały zawsze tutaj. Droga jest asfaltowa a potem kawałek gruntowej utwardzonej. Wjazd od północy szlakiem czerwonym, stawiasz auto na polanie i 300m na nogach.

https://maps.app.goo.gl/DVKSkb7S4bQoaaVk7
sprocket73 pisze:Alicja, nie obawiaj się, Tobi jest gentelmenem
Pytanie techniczne, czy do chatki prowadzi jakaś utwardzona droga, czy tam się dojedzie autem, czy trzeba zostawić na dole?
Adrian pisze:Dobromił pisze:Kto jest na dzisiaj na liście ?
opawski1 pisze:Ja się przyznam... że brak mi koncepcji na trasę... Prawdopodobnie jednak planuję ruszyć z domu już w piątek rano, pierwszy nocleg sobie gdzieś ogarnę (może w Pietraszonce?), a w sobotę przyjdę do Was na zlot z dużym plecakiem.
Trochę psuje mi zamknięcie granic... a średnio chce narażać się na mandaty...
Niedziela to już chyba powrót, wszak są wybory, aczkolwiek w niedzielę mam strasznie lipnie z pociągami ze Zwardonia do swojego miasteczka
alicjaraczek pisze:opawski1 pisze:Ja się przyznam... że brak mi koncepcji na trasę... Prawdopodobnie jednak planuję ruszyć z domu już w piątek rano, pierwszy nocleg sobie gdzieś ogarnę (może w Pietraszonce?), a w sobotę przyjdę do Was na zlot z dużym plecakiem.
Trochę psuje mi zamknięcie granic... a średnio chce narażać się na mandaty...
Niedziela to już chyba powrót, wszak są wybory, aczkolwiek w niedzielę mam strasznie lipnie z pociągami ze Zwardonia do swojego miasteczka
My będziemy wracać przez Bielsko, więc mogę Cię zgarnąć na powrocie, ale nie wiem jak czasowo, bo w niedziele chcemy się też gdzieś przejść.
Coldman pisze:Jak się tak dzielicie planami to ja w piątek po pracy jadę, docieram do Zwardonia po 20, wchodzę na Rachowiec i śpię w namiocie. Wstaję na wschód słońca, a potem coś porobie i planuje się na wypad na Kykule dołączyć.
Ja w niedziele max do 15 mogę, trzeba na wybory zdążyćJadę przez bielsko, gliwice.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości