Krakowskie fotografie
Re: Krakowskie fotografie
Dziś na Wawelu piękny dzień. Wiosna na całego, ciepło i słonecznie. Są już krokusy! Najładniejsze są na samym wzgórzu wawelskim, te przy ul. Bernardyńskiej i przy kościele na Skałce dopiero się wznoszą. Magnolie dopiero puściły zielone, mechate pąki. Baszta Sandomierska jeszcze nie otwarta do zwiedzania, a miałem chrapkę na widoki z góry - otwierają ją 24 kwietnia.

mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Prawie jak w Chochołowskiej
.

Eleganckie zdjęcia, ja to nawet nie wiem, gdzie u siebie mógłbym taką wiosnę uchwycić xD
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:Eleganckie zdjęcia, ja to nawet nie wiem, gdzie u siebie mógłbym taką wiosnę uchwycić xD
Do Lichenia masz blisko.
Fajnie! Wiosna!
Bardzo ładne zdjęcia, które zwiastują jeden z najfajniejszych okresów w roku!
Też dziś wypatrzyłam jakieś rachityczne krokusy u siebie na rondzie. Muszę im się bliżej przyjrzeć, co będzie trudne ze względu na lokalizację
.
Też dziś wypatrzyłam jakieś rachityczne krokusy u siebie na rondzie. Muszę im się bliżej przyjrzeć, co będzie trudne ze względu na lokalizację

Bardzo ładny dzień, aż miło popatrzeć
Dzisiejszy wiosenny reportaż spod kościoła Paulinów na Skałce. Rano było zimno i pochmurno, krokusy były zwinięte, po południu wyszło słońce i zrobiło się miło. Fotografujących krokusy było dużo, znalazło się aż trzech lustrzankowców (w tym ja). Ze zdjęć można się zorientować, że jeden z pozostałych dwóch miał odchylany ekran w aparacie, a drugi nie. Ja też nie miałem, więc ubrania wszystkie poszły do prania, ale czego się nie robi dla sztuki.

mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Bardzo ładnie poraz kolejny !
A co On z tym Canonem, przecież wiadomo że nie wyjdzie

A co On z tym Canonem, przecież wiadomo że nie wyjdzie

Mimozami jesień się zaczyna, a krokusami wiosna.
Ładnie!
Ładnie!