Narciarskie harce i swawole oraz widoczki z dużą ilością teg
Narciarskie harce i swawole oraz widoczki z dużą ilością teg
[center]SKRZYCZNE - styczeń 2019[/center]
Ogólnie rzadko Szczyrk odwiedzam narciarsko, sumie to wcale. W tym roku jednak wyhaczyłam przed feriami pewien poniedziałek. Zima w styczniu była boska, zatem trzeba było coś na szybko zorganizować korzystając z pięknie zapowiadającego się dnia. Fot kilka
Ogólnie rzadko Szczyrk odwiedzam narciarsko, sumie to wcale. W tym roku jednak wyhaczyłam przed feriami pewien poniedziałek. Zima w styczniu była boska, zatem trzeba było coś na szybko zorganizować korzystając z pięknie zapowiadającego się dnia. Fot kilka
Ostatnio zmieniony 2019-04-05, 14:53 przez Paula, łącznie zmieniany 2 razy.
Ostatnio zmieniony 2019-04-05, 13:14 przez Paula, łącznie zmieniany 5 razy.
- telefon 110
Narty porzuciłem kilka lat temu, ale nastoletnia córa śmigała na lodowcu na 3.250 m. Nie może być gorsza.
Coś jej spatrzę na 3.5 kilo na następny sezon, zaś ja sobie pospaceruję. Warto spacerować.
Coś jej spatrzę na 3.5 kilo na następny sezon, zaś ja sobie pospaceruję. Warto spacerować.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
[center]BACHLEDOWA / JEZIERSKO / FRANKOWA - styczeń 2019[/center]
Poranek w Rzepiskach
I Bielskie się zbliżają
Bardziej mnie te bielskie widoki cieszą jak te alpejskie, bo te bliższe sercu zdecydowanie
Na Strednicy więcej śniegu jak w Alpach heh
Dla zainteresowanych, cenowo nieco lepiej jak w Łomnicy i Szczyrbskim, od zeszłego roku bez zmian.
Poranek w Rzepiskach
I Bielskie się zbliżają
Bardziej mnie te bielskie widoki cieszą jak te alpejskie, bo te bliższe sercu zdecydowanie
Na Strednicy więcej śniegu jak w Alpach heh
Dla zainteresowanych, cenowo nieco lepiej jak w Łomnicy i Szczyrbskim, od zeszłego roku bez zmian.
Ostatnio zmieniony 2019-04-05, 14:01 przez Paula, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie o pogan, lecz wysokość idzie.ceper napisał/a:
Coś jej spatrzę na 3.5 kilo na następny sezon
Takie tanie rzeczy dzieciom kupujesz? Kup jej od razu cały wyciąg na wyłączność.
Paula przestań już. Daj odpocząć przez weekend. Daję ignora na ten temat do maja.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Ostatnio zmieniony 2019-04-05, 14:52 przez Paula, łącznie zmieniany 1 raz.