A niedojrzałością jest mówienie i pokazywanie. Powiedz w imię czego?
Ja życzę Pauli (którą podziwiam za ciąg na Tatry), by okrzepła i dojrzała, by też nie pokazywała

Tatraman pisze:Ja życzę Pauli (którą podziwiam za ciąg na Tatry), by okrzepła i dojrzała, by też nie pokazywała
Tatraman pisze:A niedojrzałością jest mówienie i pokazywanie. Powiedz w imię czego?
telefon 110 pisze: a propo's czapeczki z wypustkami - to się nie gniewaj.
Bardzo ładnie w niej Ci
Ps.
Mam nadzieję, że jej nie wyrzuciłaś do śmietnika.
sprocket73 pisze:Po co pokazywać swoje zdjęcia i opisywać gdzie się było?
Powody są dwa. Pierwszy to zwykła chęć pochwalenia się. Nie jest to żadna szlachetna pobudka, ale też nie jest to nic złego. Każdy lubi uznanie, szczególnie osób o podobnym zamiłowaniu. Drugi powód, to szczera chęć podzielenia się z innymi fajnym przeżyciem. Osobie dzielącej się szczęścia nie ubędzie, a obdarowani mają możliwość w tym szczęściu partycypować. Ja osobiście odkryłem wiele miejsc, wiele pasm górskich, najpierw czytając jakąś relację, a potem jadąc tam osobiście.
Prawdę mówiąc, jeszcze parę lat temu myślałem, że wszyscy "ludzie gór" tak mają. Jednak przekonałem się, że tak nie jest... co mnie troszeczkę zasmuciło.
Starałem się zrozumieć argumenty tych, którzy uważają, że należy trzymać takie rzeczy dla siebie. Wiele z nich jest bardzo racjonalnych. Jednak dla mnie jest to postawa, z którą się nie utożsamiam.
Paula pisze: bo Dagomar sam relacje pisze i zdjęcia wkleja
Paula pisze: i Panie Dagomarze takich fotek z zaznaczoną drogą wejścia też nie wklejam:
dagomar pisze:może po prostu takie relacje Moderator wydzieli w wątku dostępnym dla zalogowanych userów tak, jak to miało miejsce kiedyś w 321. To pozwoliło by również na zamieszczenie topograficznych szczegółów, których osobiście np unikam, nie chcąc właśnie zachęcać jakiś nieprzygtowanych, bądź niemądrych naśladowców
Paula pisze: ale też męskim szowinizmem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości