Orla Perć - intymna przygoda
Dopiero dzisiaj sobie wszystko dokładnie przejrzałam i przeczytałam, bo na urlopie człowiek na nic czasu nie ma heh
Samotne wypady mają swój klimat, ale 17 godzin to poszalałeś
. Zdjęcia jak zawsze świetne, szczególnie te ze skałami oświetlonymi ciepłymi promieniami zachodzącego słońca
Ps. Taterki pewnie nie jedną taką lub jej podobną historię nastoletnich młodzików w tym sezonie widziały... i wszystko fajnie jak się dobrze górska przygoda kończy. Pogoda była pewna, ale pytanie co z taką dwójką dzieciaków zrobić, gdyby przyszło jakieś nagłe załamanie

Samotne wypady mają swój klimat, ale 17 godzin to poszalałeś

Ps. Taterki pewnie nie jedną taką lub jej podobną historię nastoletnich młodzików w tym sezonie widziały... i wszystko fajnie jak się dobrze górska przygoda kończy. Pogoda była pewna, ale pytanie co z taką dwójką dzieciaków zrobić, gdyby przyszło jakieś nagłe załamanie

Ostatnio zmieniony 2016-09-22, 10:41 przez Paula, łącznie zmieniany 1 raz.
Paula pisze:Pogoda była pewna, ale pytanie co z taką dwójką dzieciaków zrobić, gdyby przyszło jakieś nagłe załamanie
To jest bardzo ciekawy temat - współodpowiedzialność za innych, często, obcych na szlaku.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
laynn pisze:Tylko czy to temat do dyskusji, w wątku relacji?...
Nie ale warto go kontynuować w innym miejscu. Swoje wrażenie, doświadczenia, opinie, mądrości ludowe. Tylko, proszę, bez uduchowionego bełkotu o klapkowiczach, którzy sami są sobie winni.
- sprocket73
- Kontakt:
Tak zwyczajnie po ludzku - trzeba pomagać.
Zdarzało mi się niejeden raz wskazywać drogę, pożyczać światła, schodzić z kimś, kto nie czuł się na siłach. 2x pomagałem kogoś nieść... z tym, że jedna akcja była naprawdę poważna, było realne zagrożenie życia, skończyło się na amputacji odmrożonych nóg.
A w tym konkretnym przypadku, mam nadzieję, że wszystko skończyło się dobrze. W kronice TOPR nie ma wzmianki o tej dwójce. Też jestem ciekawe jak sobie poradzili.
Zdarzało mi się niejeden raz wskazywać drogę, pożyczać światła, schodzić z kimś, kto nie czuł się na siłach. 2x pomagałem kogoś nieść... z tym, że jedna akcja była naprawdę poważna, było realne zagrożenie życia, skończyło się na amputacji odmrożonych nóg.
A w tym konkretnym przypadku, mam nadzieję, że wszystko skończyło się dobrze. W kronice TOPR nie ma wzmianki o tej dwójce. Też jestem ciekawe jak sobie poradzili.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Jeszcze raz przeczytałem treść i rzuciłem oczyma na zdjęcia. I uświadomiłem sobie, że tylko RAZ
byłem nogami moimi na odcinku Skrajny - Krzyżne. W tzw "Madziornej pogodzie". Idę tam w przyszłym roku
P.s. Piękny księżyc na zdjęciu w twej galerii. Też lubię bydlaka fotografować. Oto księżyc grudniowy, zdjęcie z okolic Morskiego Oka.

P.s. Piękny księżyc na zdjęciu w twej galerii. Też lubię bydlaka fotografować. Oto księżyc grudniowy, zdjęcie z okolic Morskiego Oka.

Ostatnio zmieniony 2016-09-23, 09:11 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Dobromił pisze:Jeszcze raz przeczytałem treść
To ja se też przeczytałem, a co! Znalazłem dwa błędy ortograficzne i jedną nieścisłość topograficzną - poprawiłem.
Marmolata pisze:jakim aparatem zostało zrobione
Canon 60D z podpiętym nielubianym przez ekspertów obiektywem 70-300IS
SPROCKET