Pudelek pisze:Słońce jest przereklamowane, prawdziwe emocje były w deszczu
To trzeba było zostac z nami do soboty! Miałbys swoje emocje i to w ilosciach znacznych!

buba pisze:Jak dobrze pamietam to przednie siedzenia były na max przysuniete do przodu a tylne oparcie kanapy złożone tak ze robiła sie w miarę równa przestrzen połaczona z bagaznikiem. I ja się tam miesciłam no a toperz będąc dłuższym o jakies 15 cm już nie i musiał sie jakos zwijać, wykręcać i mu sie to nie spodobało
Potem miałam wizję spania na przednich siedzeniach, które się rozkładały do tyłu i chciałam zeby toperz spał na siedzeniu pasazera a ja za kierownicą - jako że mniej miejsca i mniej wygodnie, no ale toperz juz nie chcial słyszec o spaniu w żadnym aucie.
Aaa - tu by się auto typu kombi przydało - ja do dziś żałuję, że mając jedno z większych kombi na rynku:
Pudelek pisze: Ale obiektywnie pisząc to poza końcówką nie mieliśmy źle.
Adrian pisze:Powróciły wspomnienia i smak najlepszej ryby z frytkami ever![]()
_laynn pisze:Ooo - gdzie? Ta ryba?
To był raczej regres, choć 30km w pierwszy dzień z tym plecakiem co na Lubań wchodziłem nie byłoby możliwetu jest progres
Adrian pisze:_laynn pisze:Ooo - gdzie? Ta ryba?
To był raczej regres, choć 30km w pierwszy dzień z tym plecakiem co na Lubań wchodziłem nie byłoby możliwetu jest progres
Knajpa była gdzie niedaleko Kowar, tam jest sporo stawów ...
Ja za to mam wrażenie, że w ostatnich miesiącach zaliczam największy regres everale jeden z kolegów nie pozwala mi wegetować, na szczęście !
Też odchudziłem trochę sprzęt, w zasadzie zestaw z hamakiem, bo namiot to namiot
Adrian pisze:Ja za to mam wrażenie, że w ostatnich miesiącach zaliczam największy regres ever![]()
Też odchudziłem trochę sprzęt, w zasadzie zestaw z hamakiem, bo namiot to namiot
sprocket73 pisze:Najlepsza smażona rybka tylko w Bełchatowie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości