Góry Bardzkie - wczesną wiosną.
A ja się pochwalę, że w Bardzie byłem, na pielgrzymce w podstawówce. 2 miejsca się zwolniły a że ksiądz nie miał więcej ministrantów którymi by mógł uzupełnić braki, to postanowił zabrać z "łapanki". No i się z kumplem skusiliśmy. Zawsze to dwa dni wolne od szkoły
Ogólnie szkoda że sie Wam pogoda zwaliła
. Mimo wszystko przy pierwszym razie w danym miejscu, to jednak atrakcyjna pogoda zawsze daje plusa. No i ujęcia z drona były by mocniejsze 

Ogólnie szkoda że sie Wam pogoda zwaliła

No właśnie mi się wydawało, że kiedyś podobne rejony opisywałeś, ale nie jestem pewien, czy nie były to rejony niżej na południe? W rejonie Masywu Śnieżnika?
Łąki z okolic Wojciechowic mam w tym poście: Góry Bardzkie
a rejony łąkowe, to może chodzi Ci o tą trasę na Wzgórzach Lewińskich? Od Kudowy do Dusznik
Generalnie widokowe są też Krowiarki między Bardzkimi a Śnieżnikiem.

MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
laynn pisze:Ujęć z drona nie ma wcale - za bardzo wiało plus pogoda kicha a on lubi słońce
Byliście na Kalwarii?
A miałem wrażenie, że z drona ujęcia

O ile pamiętam to tak, na Kalwarii i w Sanktuarium też.
Potem był przejazd do Wambierzyc ale tylko w kwestiach modlitewnych, zero chodzenia po "stołkach".
Coś tam jednak z kumplem nabroiliśmy, bo już nas na kolejne tego typu wyjazdy nie zabierano