Pewnie po pięknym weekendzie będzie wysyp spektakularnych relacji. Moja nie jest spektakularna, ale czasem niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba. Jak ktoś chętny, to proszę, o:
https://sp-wloczegowy.blogspot.com/2025/03/wedzone-duzej-sie-trzyma-8-marca-beskid.html#more
Wędzone dłużej się trzyma
Re: Wędzone dłużej się trzyma
Trza było kurę leśną grzebiącą palnąć w łeb i do plecaka.Byłby rosołek pierwsza klasa
.

Aleś mi narobiła smaka kiełbasą.
Podoba mi się to tempo. Wywalone na wszystko! Git
Podoba mi się to tempo. Wywalone na wszystko! Git

marekw pisze:Trza było kurę leśną grzebiącą palnąć w łeb i do plecaka.Byłby rosołek pierwsza klasa.
Kto by to nosił

- sprocket73
- Kontakt:
Ściana płaczu pod Kiczerą zdobyta! 
Kiedyś zdobywaliśmy tam grupowo-forumowo. Na dopingu narkotycznym od Sokoła i do tego pijani

Kiedyś zdobywaliśmy tam grupowo-forumowo. Na dopingu narkotycznym od Sokoła i do tego pijani

SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Przyjemna wycieczka - bez pośpiechu, pod drodze ruinki, ogniska, śniegu nie ma. Podoba mi sie!!!!
Jak nic tych dwóch spierdzieliło z koscioła w czeskiej Lukovej!
Taka ekipa dłubie sobie przy samochodzie:

"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
To podejście z Porąbki robiliśmy zimą w zapadającym się sniegu, sama radość
Też lubię wyskoczyć w tamte strony, tylko ja schodzę troche poniżej Kiczery, na taką polankę z paleniskiem, cisza i spokój
Fajne wyjście, czuć wiosnę i pieczoną kiełbasę

Też lubię wyskoczyć w tamte strony, tylko ja schodzę troche poniżej Kiczery, na taką polankę z paleniskiem, cisza i spokój

Fajne wyjście, czuć wiosnę i pieczoną kiełbasę

Lubię te wczesnowiosenne ogniska, gdy wszystko wokół zaczyna budzić się do życia i wreszcie można na zewnątrz dłużej posiedzieć bez obawy, że tyłek się odmrozi. Więc pięknie uczciłaś Dzień Kobiet. Po swojemu.
buba pisze:
Był jeszcze jeden. Kucał w kącie ale się na fotkę nie załapał

Adrian pisze: tylko ja schodzę troche poniżej Kiczery, na taką polankę z paleniskiem, cisza i spokój![]()
Są dwie takie, jedna z widokiem na zachód, druga - na wschód. Na tej właśnie sobie przysiadłam.
Są dwie takie, jedna z widokiem na zachód, druga - na wschód. Na tej właśnie sobie przysiadłam.
Hmmm, to wychodzi na to, że to ta sama, kiedyś tam był taki podwieszany gril ...
To powinno być to.
Tu też jest "Sciana płaczu"? Już się do mnie uśmicha zatem 
Zapach ogniska to najlepsze perfumy!

Zapach ogniska to najlepsze perfumy!
Podróżnik widzi to, co widzi. Turysta widzi to, co przyszedł zobaczyć. (Gilbert Keith Chesterton).