Markowe wędrówki.
- sprocket73
- Kontakt:
marekw pisze:Napisz sobie,,Mountain Glamp,
Liczą tysiaka za noc? Standard Cepra
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Dwie osoby ze śniadaniem 900 zł doba.
Teraz doczytałam, że jest to miejsce tylko dla dorosłych.
Teraz doczytałam, że jest to miejsce tylko dla dorosłych.
Ostatnio zmieniony 2022-07-08, 22:53 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:A na sofie na Zagarażach ile noc ze śniadaniem?
Sporo, ale można z dziećmi. Zwierzaki też mile widziane .Ceny ustalamy indywidualnie według aktualnego kursu EUR
Ostatnio zmieniony 2022-07-08, 22:57 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja się odniosę do wycieczki na Kykulę: poranne mgiełki pierwsza klasa, a ta ławeczka zaczyna mnie drażnić, pełno zdjęć z nią WSZĘDZIE w internecie.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Tam gdzie czas płynie wolniej.W krainie łagodnych pagórków,pięknych dolin,wykoszonych łąk,na chronionych spotkamy skupiska mieczyka dachówkowatego.Cudne widoki,aż po tatrzańskie olbrzymy.Na polach zboże i ziemniaki,jak za dawnych czasów.Oto fragment polskiej i słowackiej części Spiszu z siodełka rowerowego.
Dziękuje za oglądnięcie.A teraz idę dzwonić do PZU ,bo niedaleko domu dziewczyna wjechała mi w dupę i bagażnik rowerowy skasowany.Rowery całe.
Dziękuje za oglądnięcie.A teraz idę dzwonić do PZU ,bo niedaleko domu dziewczyna wjechała mi w dupę i bagażnik rowerowy skasowany.Rowery całe.
Spisz: fajne tereny na rower i fajna wycieczka. Tak mi przyszło na myśl: znasz Piotra Olejniczaka z Makowa Podhalańskiego? Sporo chodzi po okolicznych górkach i robi zdjęcia podobne do twoich.
Babia Góra: niezłe miejsce na biwak. Gdzie to dokładnie? Widać, że powietrze jest suche, nie ma mgiełek.
Babia Góra: niezłe miejsce na biwak. Gdzie to dokładnie? Widać, że powietrze jest suche, nie ma mgiełek.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/