Widać, każdy jest specjalistą swej pogody

sprocket73 pisze:a wcześniej w weekend nie było słońca...
przecież napisałem dlaczegoceper pisze: Dlaczego nie zawitałeś do schronu?
nie dałbyś radyceper pisze:Gdybym wlazł jak Tobi na szopę
a Ty ciągle o pieniądzachceper pisze:0.5l mineralki wyceniano na 6 zeta
Wiem, że dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają - powiedział mi to kiedyś sprzedawca łódzkiego salonu Forda, gdy zapytałem o cenę wypasionego autka. I tyle mnie widział.sprocket73 pisze:a Ty ciągle o pieniądzach
Dotychczas słyszałem o szybkich i wściekłych, o szybkich autkach i szybkim numerku. Od dziś dopisuję do listy urlop.sprocket73 pisze:szybki urlop
Nie prowokuj - szkoda szopy.sprocket73 pisze:ceper napisał/a:
Gdybym wlazł jak Tobi na szopę
nie dałbyś rady
Nie odważyłbym się z takim wyprzedzeniem... najlepiej sprawdza się pogoda na dzień następnyDobromił pisze:jaką masz wizję pogodową na ten piątek
Hmm... jeżeli sprzedawca samochodów pytany o cenę nie udziela Ci odpowiedzi, to musiałeś w tym dniu jakoś szczególnie słabo wyglądać.ceper pisze:dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają - powiedział mi to kiedyś sprzedawca łódzkiego salonu Forda, gdy zapytałem o cenę wypasionego autka
sprocket73 pisze:Nie odważyłbym się z takim wyprzedzeniem... najlepiej sprawdza się pogoda na dzień następny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 56 gości