Wczoraj z powodu upałów, Ukochana zażyczyła sobie iść na jakąś wyższą górę... no i teraz spodziewam się rozwodu.
A Likavkę też nam kiedyś zamknęli

sprocket73 pisze:Wybraliśmy się w zachodnie rejony Orawy.
sprocket73 pisze:Na szczęście mgła zanikała w oczach.
sprocket73 pisze:Trzeba przyznać, że chodzenie po małych pagórkach i spoglądanie na te większe to fajne zajęcie.
sprocket73 pisze:Ukochana jeszcze w domu powiedziała, że same łąkowe pagórki jej nie satysfakcjonują i chce mieć jakiś konkretny cel. Wymyśliłem, że tym celem będzie Hrdošná skala, widoczna pośrodku.
sprocket73 pisze:Jesienne kolorki.
sprocket73 pisze:Tupá skala (810 m) i Ostrá skala (813 m) - tam mnie jeszcze nie było, może kiedyś...
Dobromił pisze:P.s. Słowaki to bydlaki. Zamknęli przed nami lokale w Ružomberok i Zamek Likavka.
Nic nie ściemniam. Natomiast jedna jaskółka wiosny nie czyni. Widok tego drzewa mnie też mocno zaskoczył. Może to jego ostatnie chwileSebastian pisze:Już? Nie jest to zdjęcie z poprzedniego roku?
Wczoraj poszliśmy do całkiem drogiej "restauracji" w środku wycieczki i potem było grożenie rozwodem. Restauracje nie wszystkim służą.Sebastian pisze:Nie lepiej iść do restauracji na koniec wycieczki?
sokół pisze:Fajna wycieczka.
Mam tylko jedną uwagę - z Muńcuła Romanki nie będzie widać, a to, co tam masz to raczej jest Lipowska i Boraczy.
Pudelek pisze:Chatka na Muńcole po remoncie, dwa lata temu wnętrza nie były takie fajne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości