Piąte Gorce na piątkę. Bestia ze wschodu atakuje!
sokół pisze:przecież nie dla zdjęć,
A zdziwił byś się . Gdyby nagle okazało się, że podczas wycieczek nie można robić zdjęć to frekwencja w górach spadła by o połowę. Wystarczy sobie wyobrazić, że idziemy w góry, czy gdziekolwiek na wycieczkę i nie będziemy z tego mieli fotek, a już sens takiego wyjścia maleje .
Sebastian pisze:Dobromił pisze:P.s. Na sztachety też się nadadzą
Właśnie:
Loża forumowych szyderców biegówkowych. Nawet biednym nartom nie odpuszczą!
Sebastian pisze:Wiolcia pisze:No jak, tak publicznie pokazać swoją porażkę?
Czego się wstydzić?
włodarz pisze:No jak, tak publicznie pokazać swoją porażkę?
Pamiętaj, dać odrobinę radości współforumowiczom - bezcenne
laynn pisze:Ps. Poproszę brakujące zdjęcie!
Mój mąż robi zdjęcia aparatem na P, więc nie wiem, czy mogę...
Piotrek pisze:Piękna zima, którą pięknie pokazałaś!.
Strach pomyśleć, gdyby to miał być jedyny śnieżny okres tej zimy, bo jak widać po ociepleniu w ostatnich dniach, to już niewiele z tego uroku zostało
Liczę na opady w przyszłym tygodniu, choć na weekend znów wieszczą odwilż. Taka karuzela pogodowa.
opawski1 pisze:Pięknie uchwycona zima! Szczególnie te ostatnie zdjęcia z zachodem słońca.
Ja tydzień temu dzięki tej strasznej medialnej "bestii ze wschodu" miałem piękny warun zimowy w Górach Bardzkich, dawno nie podobał mi się tak zwykły las
a w Gorcach miałem być teraz na początku stycznia, ehh wyjazd mi nie wypalił... ale chciałbym pojawić się tam w tym roku
Zwykły las w poprzedni weekend był niezwykły. A Gorce nie uciekną - poczekają na Ciebie. Choć rzeczywiście warto odwiedzić je zimą.