Nie, Czupel to Czupel.
O, masz od Forse linka zajumanego. https://picasaweb.google.com/1029231905 ... zupelKWisY
09.08.2014 BESKID ŚLĄSKI - Barania Góra (1220m)
Ja jeszcze jakieś 4 lata temu robiłam pętlę częściowo bezszlakową od Wisły Czarne - Fojtuli (gdzie miałam spotkanie absolwentów wydziału - wszyscy w sobotę siedzieli przy piwie a ja z dwoma koleżankami i jednym kolegą się wyrwałam).
Najpierw kawałek niebieskim doliną Białej Wisełki, potem bez szlaku przez przysiółek Równe (fajny budynek starej szkoły, a potem było tam PTSM, nie wiem jednak czy jeszcze stoi). Dalej różnymi leśnymi drogami, a częściowo przez poręby na Wierch Równiański i dalej już niebieskim na Baranią Górę i zejście przez Cieńków. Na koniec znów bez szlaku wprost do "Fojtuli".
Też bardzo przyjemna trasa.
Najpierw kawałek niebieskim doliną Białej Wisełki, potem bez szlaku przez przysiółek Równe (fajny budynek starej szkoły, a potem było tam PTSM, nie wiem jednak czy jeszcze stoi). Dalej różnymi leśnymi drogami, a częściowo przez poręby na Wierch Równiański i dalej już niebieskim na Baranią Górę i zejście przez Cieńków. Na koniec znów bez szlaku wprost do "Fojtuli".
Też bardzo przyjemna trasa.
Ostatnio zmieniony 2014-08-13, 12:21 przez Basia Z., łącznie zmieniany 1 raz.