kasiek pisze:Ktoś wstawi relację nieprawdziwą,
a my, oczywiście, powinniśmy od razu wiedzieć, że relacja jest nieprawdziwa. Po prostu - umiemy czytać w myślach.
kasiek pisze: a forumowicze przyklaskują ponieważ jest sensacja jest zabawa.
teraz, zgodnie z tą logiką, powinniśmy przyklasnąć wam - to dopiero jest sensacja.
nadi184 pisze:Pudelek, idziesz ze mną w góry. Coś idzie nie tak, i na drugi dzień ja pisze w internecie, że szła ze mną świnia i debil, paszkwil i coś tam jeszcze... Nadal będziesz udawał, że nie o Tobie pisałam?????
nadi, litości... oczywiście, że wiem, iż o mnie pisałaś, ale diabeł polega na tym, że inni ludzie tego nie wiedzą. Tak więc mogę być wściekły za takie opisanie i załatwić to Tobą osobiście innymi kanałami, ale nie straciłem w oczach innych ludzi szacunku, bo przecież oni nie wiedzieli, że to ja...
Pudelek Ty chyba tego nie pojmiesz. Może za trudne dla Ciebie?
a czy Ty nie pojmujesz, że nie mam żadnych podstaw aby wierzyć którejkolwiek ze stron, więc...
Aż dziwne, że wszyscy bronią osoby która tak naprawdę jest winna. I dziwić się, ze taka znieczulica panuje skoro akceptujemy takie rzeczy.
...dlaczego mieliśmy od razu wydać wyrok na piszącego relację? Bo wyście tak powiedziały? No proszę... niektóre argumenty są tak ... poziomie, że kładą na łopatki - laynn jest winny, bo takie jest nasze stanowisko i koniec. Rozprawa już się odbyła? Nie zauważyłem.
A ja to w końcu napiszę wprost -
pójście z czymś takim do sądu to jest dziecinada, nawet jeśli racja jest po naszej stronie. I tyle z mojej strony, bo dalsza dyskusja to tylko przepychanka bezsensowna.
PS>mirek, jak wybierzesz się na rozprawę to daj znać - może być ciekawie