Kapitan Bomba pisze:P.s. Vision, ekstra ,,czapeczka"
A ja myślałem, że to czapka niewidka... Tak czy tak do abażuru temu sporo brakuje.
Basia Z. pisze:Dobra na taką pogodę jak teraz.
Używam przez cały rok.
Można przypuszczać, że jak przystało na przewodniczkę tyleż samo plecaków, par butów, kijków oraz kompletów strojów (na każdy dzień inny i starannie dobrany). Wiem z doświadczenia, bo ostatnio przewodniczka miała 2x więcej bagażu niż 4-osobowa dorosła rodzinaBasia Z. pisze:w ogóle to mam około 10 buffów, każdy w innym kolorze, kolekcjonuję
Na czyściwo w sam raz, jak powiada kolegaVision pisze:A ja myślałem, że to czapka niewidka...
W Lipowskiej zjadłem coś po południu (chleba nie dało się za bardzo ugryźć, zimą dowożą chyba tylko w poniedziałki), śniadanie też bez polotu, więc obstawiałbym Rysiankę, bo tam nic nie jadłemKapitan Bomba pisze:presto - Twoim zdaniem, lepsza kuchnia jest w schronisku pod Rysianką czy na Hali Lipowskiej ? Osobiście preferuję pod tym względem Halę Lipowską
Vision pisze:że to czapka niewidka.
Basia Z. pisze:Na cały rok to mam inne, w ogóle to mam około 10 buffów, każdy w innym kolorze, kolekcjonuję
Piotrek pisze:To czapka Papy Smerfa, szefa forumowej gromadki
presto pisze: Oczywiście Lisowska rządzi.
presto pisze:Jadłem kilka razy i zawsze mi smakowało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 196 gości