Na początek cytat z inżyniera Mamonia: "Proszę pana, ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
No jakże? Pamiętacie moją relację z Dzwonkówki z jesieni (promem-w-gory-vt514.htm?highlight=dzwonk%F3wk%EA)? Zatem zgodnie z obietnicą daną samej sobie, wiosną ruszyłam ponownie na ten szczyt. Tym razem nieco zmodyfikowaną trasą, nie od Łącka, a od Tylmanowej, nowym dla mnie zielonym szlakiem do Jaworzynki i Błyszcza, a potem znaną już z października drogą na Dzwonkówkę. Co wyszło z tych reminiscencji przedstawiam na kilku zdjęciach poniżej:
A co potem? Potem znów zmieniłam trasę. Zeszłam popodziwiać sobie przełęcz Przysłop i znów wróciłam na Dzwonkówkę, a stamtąd czerwonym szlakiem powędrowałam do Krościenka.
Krótka relacja i więcej zdjęć z tego wiosennego wypadu tu: https://picasaweb.google.com/1148021165 ... 4ugzIqnHg#
Ps. I co wolicie, wiosnę czy jesień?
Dzwonkówka na zielono. Reminiscencje
Wiolcia pisze:Ps. I co wolicie, wiosnę czy jesień?
Wiosnę.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu