Relacja z pierwszego dnia wędrówki: https://www.kuzniapodrozy.pl/od-bazy-do ... p-potocki/
Ciąg dalszy nastąpi...
Adrian pisze:Bardzo fajnie się zaczyna, solowa wędrówka od bazy do bazy, fajnie![]()
Chodzenie po nieprzespanej nocy musi być bardzo fajne i motywujące![]()
To źródło wody jest poniżej bazy w którym kierunku?
_laynn pisze:Fajnie, że będzie co czytać!
Plan ciekawy, w sumie nie spałem jeszcze w bazach więc pisz, pisz a może mnie natchniesz jak buba do jakiejś wędrówki?
Sebastian pisze:Fajnie, że wróciłaś do dłuższego pisania po przerwie. Wejście na Praszywkę Wielką z cięższym, "wędrówkowym" namiotem jest chyba pewnym wyczynem, tym bardziej że wcale nie musiałaś. Przez ciepłą i krótką zimę cykl wegetacji faktycznie przyspieszył, a lipcowe upały dołożyły swoje.
Na wyjeździe solo jestem skazana na głupie selfiki
Obiecuję sobie, że pohuśtam się na hamaku rano. Jeszcze nie wiem, że nic z tego nie wyjdzie
sokół pisze:Wiolcia, poza Opawskim i Coldmanem to my tu wszyscy jesteśmy oldskulowi, sam fakt, że jeszcze siedzimy na forach, co pamiętają erę dinozaurów
buba pisze:Na wyjeździe solo jestem skazana na głupie selfiki
Niekoniecznie. Można tez przecież postawić na samowyzwalacz - acz wymagane jest potem szybkie bieganie i czasem zdjęcie wychodzi bardziej malownicze niz się zakładało
Jest jeden problem - nie chce mi się tak kombinować... Musiałabym poszukać tego samowyzwalacza w ustawieniach, potem znaleźć pieniek, ustawić aparat, biec, ustawić siebie, robić pozę. Nieeee, zdecydowanie mi się nie chce...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości