Z 16-17 listopada wybrałam się z małą grupą na Skrzyczne na świt. Wyruszyliśmy przed 4:00 zielonym szlakiem. W Szczyrku lekko mroziło, ale zbliżając się ku górze było coraz cieplej. Dotarliśmy do schroniska o godzinę za wcześnie, ale dzięki temu można było obserwować poranek. Mgły zalegające nad Żywcem i okolicznymi wioskami były cudowne, szczególnie w miejscach, gdzie oświetlały je uliczne światła. Widoczność była bardzo dobra, żałowałam, że nie zabrałam lepszego obiektywu. Tatry i Mała Fatra przez cały dzień prezentowały się doskonale. Poniżej fotorelacja z tamtego dnia.
Skrzyczne- jesiennie
Skrzyczne- jesiennie
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Lawena, łącznie zmieniany 5 razy.
Niektóre fotki rzeczywiście bardzo nastrojowe i trochę żal, że nie da się na pełnym ekranie obejrzeć. Fotosik tak już niestety ma, że przy próbie powiększenia rozmiaru ładuje pół strony reklam.
Obecna pora sprzyja takim ujęciom, bo nie trzeba zarywać nocy, aby zdobyć takie zdjęcia.
Okolica tez cudna na takie wypady.
Obecna pora sprzyja takim ujęciom, bo nie trzeba zarywać nocy, aby zdobyć takie zdjęcia.
Okolica tez cudna na takie wypady.
Nie no nie musisz, pomęczyłem się trochę i aż tak bardzo mi to nie przeszkadza, ale musiałem coś skrytykować, bo nie byłbym sobą. A co do adblocków, to nie mam przekonania do tego, czasem blokują coś czego nie powinny, wolę te "x" naciskać, tylko czasem problem je znaleźć, bo coraz lepiej je ukrywają.