beskidek 1.XII.2020
beskidek 1.XII.2020
zdjęcia już nie aktualne ponieważ jaka aura na zewnątrz jest to wszyscy widzą i wiedzą we wtorek było chyba najlepsze okno pogodowe a ja w pracy szybka decyzja, o 12-tej biorę przepustkę i jadę sobie na Beskidek trochę żałowałem że nie było szronu na drzewach ale to nic, jeszcze sobie odbiję Było pięknie i nawet udało mi się załapać na zachód
Ostatnio zmieniony 2020-12-04, 18:47 przez kisiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Ujęcia Babiej najładniejsze są w zimowej scenerii. Gdyby nie oszołomy-świrusy, to też ruszyłbym w BŚ lub BŻ. Za tydzień znów wracają mrozy, więc może ruszę na weekend. Służbowo.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Cześć Kisiel
Beskidek to bardzo fajna góra, też ją lubię.
Poza tym witaj na tym forum. Obecnie jest to najbardziej żywe forum górskie z wszystkich jakie znam. Uważaj na użytkownika ceper - przeważnie gada głupoty, ale jest niegroźny
Poza tym witaj na tym forum. Obecnie jest to najbardziej żywe forum górskie z wszystkich jakie znam. Uważaj na użytkownika ceper - przeważnie gada głupoty, ale jest niegroźny
Ostatnio zmieniony 2020-12-07, 10:45 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
kisiel, tu forumowicze nie lubią osób, które nie chleją i którym w poniedziałek serce skacze.
Zaprawdę powiadam: jest dobrze, bo nie posypałem ani grama nawozu, zaś ogród ładnie się zieleni. Nie tylko ogród.
To zazdrosny naród ze Ślůnska i Galicji, o Zagłębiu nie mówiąc. KARMA rządzi i nie chodzi tu o obżarstwo. Śpię i mi rośnie. Z reguły tylko śpię, czasem trochę haruję-forumuję.
Może i głupoty piszę, ale jestem skuteczny. Dziękuję Wam koledzy.
Zaprawdę powiadam: jest dobrze, bo nie posypałem ani grama nawozu, zaś ogród ładnie się zieleni. Nie tylko ogród.
To zazdrosny naród ze Ślůnska i Galicji, o Zagłębiu nie mówiąc. KARMA rządzi i nie chodzi tu o obżarstwo. Śpię i mi rośnie. Z reguły tylko śpię, czasem trochę haruję-forumuję.
Może i głupoty piszę, ale jestem skuteczny. Dziękuję Wam koledzy.
kisiel pisze:dzięki za miłe przyjęcie, jak będzie to nie wiem ale pożyjemy zobaczymy co do zdjęć to teraz wszyscy robią je zajebiste, jest to tylko kwestia gustu a tu na forum jest kilku super fotografów od których mogę się czegoś nauczyć
i ścieżka dla Adriana
Obrazek
Niestety, ale nie widać ścieżki dla mnie
laynn pisze:Zakaz wjazdu.
w którym miejscu?
sprocket73 pisze:Cześć Kisiel
spoko, to prawie tak jak ja
ceper pisze:[color=darkred]kisiel, tu forumowicze nie lubią osób, które nie chleją i którym w poniedziałek serce skacze.
bedę pamiętał
Adrian pisze:Niestety, ale nie widać ścieżki dla mnie
taki esiok na czarno
- sprocket73
- Kontakt: