dakOta pisze:po prostu sama puściłam swoją muzykę na full, akurat miałam tablet i przebiłam tamtego.

Kamka od wiosny tam nie pracuje. Miała wylądować w Chatce Puchatka, a wylądowała chyba w domu...
Świetnie Ci wyszły zdjęcia z początku trasy!
Heh w pociągu nudno nie było , sam kiedyś próbowałem ubłoconym Rowerem wejść do środka łatwo nie było.
Na wygląd schronisko prawie wszyscy narzekają a mi się jakoś podoba wszak kiedyś tak budowano
Jeszcze większa jakby kot osikał.
A też zaczynają chodzić po Tatrach.
Dobrych parę lat temu jak te lasy padły i sterczały masy suchych świerków widok był ... grobowy. To była wizualna masakra.
Kiedyś w podobnej sytuacji w pociągu, gdy pewien tatusiek na prośbę o wyłączenie dźwięku gierki na telefonie poinformował mnie mało grzecznie, że on ma prawo, że za komuny były ograniczenia, etc. - po prostu sama puściłam swoją muzykę na full, akurat miałam tablet i przebiłam tamtego. Poskutkowało. Znaczy, gostek wyłączył dźwięk telefonu dziecku, które nim operowało (ja wtedy wyłączyłam swój).
Zestaw muzyki do uciszania bydła : Napalm Death, Slayer, SOD
Gór Ski pisze:Wiesz może skąd tyle kosodrzewiny na odcinku Skrzyczne - Barania Góra ? Umarł las niech żyje las tam faktycznie parę lat temu było znacznie bardziej ponuro
Gratulacje dla zwycięzcy/żczyni/. To podpowiedziała główka?dakOta pisze:sama puściłam swoją muzykę na full, akurat miałam tablet i przebiłam tamtego.
Pełna kultura. Powiedz mi, czego słuchasz, a ja powiem Ci, kim jesteś. Żal. Wielki żal. Bardzo wielki żal.Dobromił pisze:Zestaw muzyki do uciszania bydła : Napalm Death, Slayer, SOD.
Pudelek pisze:Nastały takie czasy, że jak nie masz fejsbuka i kogoś w znajomych, to kontakt się urywa...
opawski1 pisze:Góry są niestety co raz bardziej popularne, a nie są dla każdego. Znika ich klimat zastanawiam się co będzie dalej, czy zadeptają je, a może za kilka lat góry się znudzą i znów opustoszeją... ?
Wi Ślan pisze:Co do "pustynnienia terenu", to sprawa jest dosyć ciekawa! Na szczęście w ostatnich latach dosyć dobrze rosną jodły, które jeszcze około 30 lat temu wydawało się, że w Beskidzie Śląskim wymrą całkowicie.
opawski1 pisze:Eh Ci pseudo "turyści"... góry są przez nich zalewaneNie można spokojnie odpocząć, zachwycić się widokami zrobić zdjęcia... Góry są niestety co raz bardziej popularne... Znika ich klimat zastanawiam się co będzie dalej, czy zadeptają je... ?
Gór Ski pisze:To się tyczy chyba tylko Świerków...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości