Możesz spróbować sprzedać na https://www.vinted.pl/ Ja kupiłem tam super kurtkę z The North Face.
sokół pisze:Może masz chooojowe skarpetki? Zdziwiłbyś się, ile dobra skarpeta robi różnicy.
Ja chodzę w chooojowych i też czasem mnie coś tam uwiera.
Adrian pisze:Moje pierwsze trekingi, to były Merrelle i w sunie miałem dwa różne modele, mam trochę sentyment do tej firmy ale nie do końca mi siedzą wizualniena pewno te które miałem były bardzo wytrzymałe, a te które zamówiłem też mają dobre opinie, żeby tylko dobre były, bo kupowanie przez neta to nie raz loteria
Sebastian pisze:Adrian pisze:Moje pierwsze trekingi, to były Merrelle i w sunie miałem dwa różne modele, mam trochę sentyment do tej firmy ale nie do końca mi siedzą wizualniena pewno te które miałem były bardzo wytrzymałe, a te które zamówiłem też mają dobre opinie, żeby tylko dobre były, bo kupowanie przez neta to nie raz loteria
No jest loteria, ale jak możesz odesłać za free, to w czym problem. Czasem też lepiej zapłacić za paczkę, niż tracić czas na jeżdżenie po sklepach. A od wizualnego "siedzenia" to kupuję inne buty niż górskie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości