Nie ma co się oszukiwać, nie każdy ma ochotę wydawać krocie na tego typu rzeczy. Owszem, ja już będę chyba zawsze wierna Deuterowi, ale w sumie, to rozumiem btona

Malgo Klapković pisze:Owszem, ja już będę chyba zawsze wierna Deuterowi
Vision pisze:Ogólnie sam często się na tym łapie, ale powoli się tego wyzbywam, przynajmniej się staram.
Vision pisze:Dlatego najlepiej rozmawiać o konkretnym modelu, a nie samej firmie.
bton1 pisze:Vis, masz coś wspólnego z Wisportem?
Vision pisze:Ja nic, a czemu?
bton1 pisze:Ty Vis, tam Wis..![]()
Malgo byłem dziś w Decathlonie w Bielsku Białej i nie było tego plecaka . Nie żebym specjalnie za nim jechał ale tak przy okazji się rozglądnąłem . Za to kupiłem sobie fajne buty turystyczne z Quechy, też z promocji ( 35 procent )Malgo Klapković pisze:Ja bym poleciła zakup plecaka marki Quechua, akurat jest w promocjihttp://www.decathlon.pl/forclaz-50-ultr ... 90221.html
Nie ma co się oszukiwać, nie każdy ma ochotę wydawać krocie na tego typu rzeczy. Owszem, ja już będę chyba zawsze wierna Deuterowi, ale w sumie, to rozumiem btona
Basia Z. pisze:Ja ma Quechua 20 litrów i bardzo sobie chwalę.
sokół pisze:A ja Ci polecę Vaude albo Deutera. Inne jakoś nie przemawiają do mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości