buba pisze:Jest wygodna, praktyczna, tania i podoba mi sie z wygladu. Wiec czemu mialabym nosic co innego? Bo taka dziwna moda nastala?
Nie dlatego ,że moda, tylko temu ,że taki dupak jest ...do dupy

buba pisze:Jest wygodna, praktyczna, tania i podoba mi sie z wygladu. Wiec czemu mialabym nosic co innego? Bo taka dziwna moda nastala?
TNT'omek pisze: Pokraczny
TNT'omek pisze:skórzane paseczki
TNT'omek pisze:ta wodę w środku po deszczu
kris75 pisze:Buba przestań polecać gościowi plecak który miał swoje 5 minut w latach 80-ddziesiątych .Weź czasem puknij się w czaszkę zanim coś napiszesz.
kris75 pisze:Buba przestań polecać gościowi plecak który miał swoje 5 minut w latach 80-ddziesiątych .
buba pisze:TNT'omek napisał/a:
skórzane paseczki
Ciesze sie wiec ze moj nie ma skorzanych
buba pisze:woda po solidnym deszczu to jest chyba w kazdym plecaku o ile sie go nie wsadzi w pokrowiec
TNT'omek pisze:ten filc pod skórzanymi szelkami
TNT'omek pisze:A te 3 do zapinania rewelacyjnie zaprojektowanych kieszonek i czwarty od klapy to są niby hypalonowo-kevlarowe ?
Piotrek pisze:Swoją drogą ciekawe, że żadna firma jeszcze nie wypuściła plecaka o takim wzorze ale opartego o współczesne standardy. byt by był bo sporo wielbicieli takiego klimatu nadal jest. Ja bym kupił.
Piotrek pisze:A kup że sobie jakąś tanioche w Tesco
Michal_S124 pisze:Piotrek, wolę zakupy w Biedronce
buba pisze:No ciekawe ze taki wzor zostal obecnie calkowicie porzucony.
Piotrek pisze:Ja mam do dziś ten plecak o którym Buba mówi, zarówno mały jak i wersję wielkogabarytową![]()
Na jednodniówki mniejszy da radę, nigdy nie narzekałem (gdy jeszcze używałem) ale ten duży, jak go spakować na kilka dni i łazić to jest masakra. Ramiona odpadają po pierwszym dniu, plecy bolą bo choć by jak poukładać to zawsze jakaś konserwa będzie się wpieprzać w kręgi. Całość bardziej przypomina noszenie ciężkiego wora i nic nie pomaga jakaś "dykta" na plecach. Przy dużym obciążeniu jest kaszana.
Ale mnie się one wizualnie podobają, dlatego do dziś trzymam , z sentymentu.
Swoją drogą ciekawe, że żadna firma jeszcze nie wypuściła plecaka o takim wzorze ale opartego o współczesne standardy. byt by był bo sporo wielbicieli takiego klimatu nadal jest. Ja bym kupił.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości