Ironiczny Admin.Vision pisze:EhAdministracja forum zaleca, przeniesienie takich prywatnych wycieczek w kierunku innych użytkowników na PW.
Vision pisze:Administracja forum zaleca, przeniesienie takich prywatnych wycieczek w kierunku innych użytkowników na PW.
Dobromił pisze:jest opcja samozbanowania się
Dobromił pisze:Nie, nie. Ty możesz zostać![]()
bluejeans pisze:Nie jesteśmy przyzwyczajeni do komplementów, co?
Zły Porucznik pisze:A zwierzęcych ?
lucyna pisze:Po prostu źle zrozumiałam zaproszenie Sokoła. Myślałam, że to będzie przedłużenie zasad, którymi miało się kierować forum do którego rozwalenia przyłożyłam łapę czyli 321 gory. Bez banów, każdy pisze to co chce, gdzie chce. Bez cenzury, bez ograniczeń, taka paplanina w dobrej atmosferze. I tak było do czasu. To miejsce jest fajne, co do tego nie mam wątpliwości, po prostu to nie moja bajka, nie pasuję tu. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, trzymajcie się cieplutko i proszę zastanówcie się nad tym co napisał kilka postów wyżej Bruner. Miło było z Wami pogadać, trzymajcie się cieplutko i dobrze bawcie.
sokół pisze:i wpisanie w miejsce kilku zdań trzech kropek to przedszkole.
sokół pisze:lucyna pisze:Po prostu źle zrozumiałam zaproszenie Sokoła. Myślałam, że to będzie przedłużenie zasad, którymi miało się kierować forum do którego rozwalenia przyłożyłam łapę czyli 321 gory. Bez banów, każdy pisze to co chce, gdzie chce. Bez cenzury, bez ograniczeń, taka paplanina w dobrej atmosferze. I tak było do czasu. To miejsce jest fajne, co do tego nie mam wątpliwości, po prostu to nie moja bajka, nie pasuję tu. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, trzymajcie się cieplutko i proszę zastanówcie się nad tym co napisał kilka postów wyżej Bruner. Miło było z Wami pogadać, trzymajcie się cieplutko i dobrze bawcie.
Z założenia zrozumiałaś dobrze, ale teraz stwarzane są sztuczne problemy, nie wiadomo, tak naprawdę, o co chodzi, próbowałem to wszystko przeczytać i zrozumieć, ale nie jestem w stanie - ludzie, święta są, troszkę luzu.
A edytowanie swoich postów bo ktoś wydzielił temat - i wpisanie w miejsce kilku zdań trzech kropek to przedszkole.
lucyna pisze:Mówiłam jasno, że merytoryczny poziom moich postów nie był zadowalający
lucyna pisze:Jestem tą lucyna, po której ludzie spodziewają się, że jeżeli coś pisze merytorycznego to jest to wiarygodne albo zbliżone do wiarygodności, iż zadałam sobie trochę trudu aby zbliżyć się do prawdy.
lucyna pisze:u nie miałam pewności, że to co napisałam było wartościowe.
lucyna pisze:Być może gdybym musiała to coś być skrobnęła, ale najpierw post sprawdziłby Kolega z for historycznych Jancet, który prywatnie jest specjalistą
lucyna pisze:Ja mam świecić oczyma za to, że wzięłam udział w paplaninie, a ktoś to wydzielił. Mam świecić oczyma przed Kolegami, którzy mogliby to przeczytać?
sokół pisze: ludzie, święta są, troszkę luzu.
Według mnie, nic wielkiego się nie dzieje. Ktoś się wypowiada (bo ma taką potrzebę) i ktoś odpowiada (bo ma taką potrzebę).Piotrek pisze:Ech, żeby tyle zamieszania w związku z taką pierdółką jak wydzielenie tematu![]()
Bym wiedział, to bym to olał bo normalnie afera większa niż Watergate.
Zły Porucznik pisze:Ukrywanie się to dobre w partyzantce jest....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości