Ciekawe gdzieWilczyca pisze: Tatrzańskiego Urwisa chyba widziałam na fb?

sokół pisze:Można starać się organizować konkursy, wybierać bannery - można naprawdę wiele, ale pod jednym warunkiem. Że będzie jakieś zainteresowanie tym.
bton1 pisze:przydałoby się przygruchać forumowiczów, którzy przestali się udzielać
bton1 pisze: Najważniejsze są relacje, a najlepiej ze wspólnych wyjazdów ludków z forum. Ideę zlotów powinniśmy przywrócić bez dwóch zdań.
_Sokrates_ pisze:To, że z tej wolności nie wszyscy korzystają tak jakbyśmy tego chcieli to już zupełnie inna kwestia.
sokół pisze:Dajcie mi tydzień i poczekajcie na efekty.
sokół pisze:Na Forum następują właśnie pewne zmiany.
Malgo Klapković pisze:Nie mogę się doczekać tych zmian.
sokół pisze:iż niejaki viking planował poprowadzić niebezpieczną i ekstremalną wyprawę na Grojec (przypominam - aż 3612 metrów)
ceper pisze:Dobra zmiana nadchodzi także na forum GBG. Wobec otrzymanej propozycji w skrócie: "wiec albo zatańczysz do mojej muzyki albo Twoje dni tutaj będą policzone" i "Nim coś odpowiesz, pomyśl dwa razy". Nie posłuchałem zalecenia kolegi i pomyślałem tylko raz niezwłocznie udzielając szerszej odpowiedzi, którą praktycznie zawarłem w jednym zdaniu "W ogóle nic nie muszę, tym bardziej tańczyć do muzyki, za którą nie przepadam".
Kolega, podobnie jak Dobromił i Tępy dyszel, ma doświadczenie z banem na forum, więc dobrze wie, jaki stres temu towarzyszył, który może poczynił także nieodwracalne szkody i nie były one typu materialnego. Nie każdy może być w ekskluzywnym Klubie Chimalajowym.
P.S. Adminie - sprawdź za tydzień czy miesiąc wejścia na forum GBG z danego IP nawet jako gość.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości