Tu się witamy
Witam Piechura i Sowę. Zachowujcie się.
P.s. Trzy domy obok mojego domu jest dom z lokatorami: na parterze Sowa, na pierwszym piętrze Wrona.
P.s. Trzy domy obok mojego domu jest dom z lokatorami: na parterze Sowa, na pierwszym piętrze Wrona.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
-
Sowa pisze:Witam!
Z tej strony nie mająca życia maturzystka, która pragnie już rzucić to wszystko i pojechać w Bieszczady. Nie mam dużo doświadczenia w górskich wędrówkach i trochę smarkata jestem, ale liczę że wytrzymacie mój brak kompetencji i że znajdę tutaj ciekawych ludzi do rozmowy i natchnienie na dalsze wyprawy
Lepiej późno niż wcale Maturzysta wita maturzystkę! W końcu ktoś na forum górskim w moim wieku, bo czasem myślę, że jestem jedynym miłośnikiem gór w naszej kategorii wiekowej.
Na razie to więcej wędruje niż się uczę Weekend bez gór weekendem nie udanym. Pozdrawiam, i zapraszam do swoich relacji, może Cię zainteresują
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
Dzień Dobry!
Od jednego Górnika dowiedziałem się, że jest tutaj fajne forum więc co... „a zarejestruję się!” - powiedziałem sobie...
A skoro już się zarejestrowałem to kultura wymaga aby się przedstawić. A „u nas zawsze jest kultura...” 😎
Krótko o sobie:
- Bartek,
- Wołomin,
- kibol,
- pijący.
Gdy czas pozwala chodzę po Tatrach i nie tylko. Najbardziej lubię zdobywać Gubałówkę tramwajem i tam w pobliskiej knajpie zazwyczaj kończy się moja wycieczka. W planach mam zdobyć Psią Trawkę i Morskie Oko.
Jako że wolę gadać w 4 oczy a przy okazji zawsze można się napić to fajnie by było gdybyście zorganizowali jakiś zlot. Tylko nie za wysoko bo nie dojdę... 😜
Serdecznie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w tramwaju na Gubałówkę! 😁
Od jednego Górnika dowiedziałem się, że jest tutaj fajne forum więc co... „a zarejestruję się!” - powiedziałem sobie...
A skoro już się zarejestrowałem to kultura wymaga aby się przedstawić. A „u nas zawsze jest kultura...” 😎
Krótko o sobie:
- Bartek,
- Wołomin,
- kibol,
- pijący.
Gdy czas pozwala chodzę po Tatrach i nie tylko. Najbardziej lubię zdobywać Gubałówkę tramwajem i tam w pobliskiej knajpie zazwyczaj kończy się moja wycieczka. W planach mam zdobyć Psią Trawkę i Morskie Oko.
Jako że wolę gadać w 4 oczy a przy okazji zawsze można się napić to fajnie by było gdybyście zorganizowali jakiś zlot. Tylko nie za wysoko bo nie dojdę... 😜
Serdecznie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w tramwaju na Gubałówkę! 😁