Fakt,to jedyne co mu się udało.Dobromił pisze:Typowy WIP. Na każdym Forum taki się znajdzie.
P.s. Zauważyliście, że te trzy kropki napisał bez błędów ?

Dopiero teraz zauważyłaś?Basia Z. pisze:ceper pisze:Proszę o krytykę.
To już tak bardzo nikt nie chce z Tobą gadać, że się musisz prosić o to aby ktoś się odezwał ?
Pewne rzeczy niektórym przychodzą do głowy latami (czasem nie), zaś ja miałem zawsze z górki (błysk w oku i główce). mirku, to nie jest moje określenie, rzadko używam słów niecenzuralnych.Dobromił pisze:Te, ceper, Tępy spytał się ciebie w temacie twego tekstu o Oświęcimiu. Możesz odpowiedzieć ? A potem możesz oddalić się gwałtownie.
bton1 pisze:Złoniemila, przestrzegam Cię przed wszelkim kontaktem z Jaśnie Oświeconym Kretynem. Odpowiedzi żadnej i tak nie dostaniesz, gdyż JOK zawsze rozmawia tylko ze sobą. Na co i Basia zwróciła uwagę.
A ja tam lubiłem te dyskusje,do czasu ,do czasu kiedy mnie bawiły.Bo stały sie nudne i monotonne.bton1 pisze:Wiem Złoniemile.. mnie też się zdarzyła chwila słabości i wdanie się w polemikę z JOKiem. Tyle, że jak ktoś jest wszechwiedzący i ma dynię napakowaną trzecim typem tischnerowskiej prawdy, a do tego gotowe odpowiedzi na wszystkie pytania, które sam sobie zadaje, to gdzie tu sens?
Pudelek pisze:wielebny Vertigo znów zniknął
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości