Nie słyszałem o hujowej wódce.Tylko o za drogiej.Piotrek pisze:O ile się nie okaże że i wódkę mamy hujową.

Piotrek pisze:O ile się nie okaże że i wódkę mamy hujową.
Piotrek pisze:O ile się nie okaże że i wódkę mamy hujową.
Blue pisze:Jeszcze raz powtórzę - trzymając się tematu - mądrzy i wykształceni Polacy byli, są i będą, bo Polacy, to mądry naród. I tego się będę trzymać:)
Bton1 pisze:Mieszkałem 6 lat w akademiku z przyszłymi lekarzami. Każdy twierdził, że nie ma pojęcia po tych studiach jak leczyć ludzi.
Ostatni taki samiec na Ziemi. Strażnicy pilnują go całą dobę
Taki trochę Obama wśród zwierząt ;]Sudan to ostatni żyjący samiec nosorożca białego północnego na Ziemi. Żyje w rezerwacie przyrody Ol Pejeta w Kenii. Zwierzę jest pilnowane przez uzbrojonych strażników 24 godziny na dobę.
"Obama jest najlepiej strzeżonym człowiekiem świata"
Słowacy uratują najstarszy polski park rozrywki? Zainwestują 30 mln zł
http://forsal.pl/galerie/865352,zdjecie ... ln-zl.htmlNieczynne Śląskie Wesołe Miasteczko w Chorzowie ma nowego inwestora. Zarząd Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku w Chorzowie podpisał umowę dotyczącą dzierżawy Śląskiego Wesołego Miasteczka przez słowacką firmę Tatry Mountain Resorts.
A zabawki w miasteczku też były czynne?Vlado pisze:Ale przecież nie było nieczynne???
bluejeans pisze:A zabawki w miasteczku też były czynne?Vlado pisze:Ale przecież nie było nieczynne???
Pytam, bo nie wiem, nie byłam tam ho ho.
[edit] Zajrzałam na stronę wesołego miasteczka i tam twierdzą, że jakieś zabawki są czynne. Ciekawam, jak to wygląda w rzeczywistości. Może miasteczko zawiesiło działalność po podpisaniu umowy? Pewnie się tak wybiorę, jak wrócę. W końcu to moje wspomnienia z dzieciństwa - jedne z piękniejszych. Trza rzucić okiem, zanim wszystko się zmieni.
Jakkolwiek na swojej stronie miasteczko z dumą potwierdza fakt przejęcia przez Słowaków.
TMR w ciągu 5 lat zainwestuje w modernizację „Śląskiego Wesołego Miasteczka” co najmniej 117 mln zł. Tereny, na których obecnie funkcjonuje, ten jeden z największych polskich lunaparków będą przedmiotem dzierżawy. W ciągu pierwszych 5 lat inwestor będzie płacić czynsz roczny w wysokości 1,4 mln zł, a od szóstego roku 1 mln Euro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości