Pudelek pisze: wolałbym w sumie wysłać na Karaiby narkomanów niż te polskie kasty (chyba, że pojadą w jedną stronę )
Liczysz na dziurawe jachty i rekiny?
No alkoholikiem już tu mnie ktoś ochrzcił ,więc nawet narkomanem mogę zostać by mnie na Karaiby wysłali.Pudelek pisze:u nas za publiczne pieniądze po dalekich krajach rozbijają się politycy i urzędnicy, więc nie naśmiewałbym się tak z Duńczyków ci nasi nawet nie wspominają o celach terapeutycznych wolałbym w sumie wysłać na Karaiby narkomanów niż te polskie kasty (chyba, że pojadą w jedną stronę )
Vision pisze:Kolejny ciekawy pomysł Unii, wolności coraz więcej w tym "wolnym" świecie...
Vision pisze:http://biznes.onet.pl/par...panoramy/mfw3pw
Kolejny ciekawy pomysł Unii, wolności coraz więcej w tym "wolnym" świecie...
Krzyś66 pisze:Twoja wiara w mądrość eurourzędasów jest nadzwyczajna
Tępy dyszel pisze:Proponuję ,,iść krok dalej" - aby opublikować zdjęcie Giewontu, należy uzyskać pozwolenie od TPN-u.
Piotrek pisze:Google Street View będzie miał przerąbane
Pudelek pisze:Czyli tam gdzie budynek ma prawa autorskie, to nawet jeśli stoi w miejscu publicznym, to nie wolno go publicznie publikować na fotce, jeśli jest głównym obiektem zdjęcia.
Vision pisze:No własnie, ale tu chyba chodzi o to, że nie będzie można nawet jak będzie tylko częścią krajobrazu, czyli nie głównym tematem zdjęcia. Wg mnie to już będą wymagali i się czepiali nawet jak tam będzie 10 obiektów, wystarczy że będzie rozpoznawalny. Jakby nie było, dla mnie jest spora przesada. Bo za niedługo nie będzie można opublikować zdjęcia, w firmowych ubraniach z widocznym logo firmy, jak tak dalej pójdzie.
Vision pisze:Bardziej bym się martwił o nas, bo się okaże, że za niedługo ciężko będzie jakąkolwiek relacje, gdziekolwiek opublikować. Okaże się, że na własnej stronie z reklamami też nie można, bo w końcu strona zostanie uznana za komercyjną
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości