Na żywo to kiedyś trzeba będzie polać, a nie wpłacać

Dyszlu, dziś można ze świecą szukać osób ze starannym wykształceniem. To zasługa marnej, upadłej i pełnej roszczeń oświaty oraz przede wszystkim braku wzorców w rodzinie. Po co komuś znajomość ortografii i interpunkcji, jeśliTępy dyszel pisze:Stanko napisał/a:
bez wachania
A z wahaniem?
Często wystarczy znać gust muzyczny adwersarza, by ocenić z 90% prawdopodobieństwem jego ubogość ducha.Stanko pisze:to i tak mam to w dupie
Zamiast wpłaty zalecam przelew = mniejsze koszty. Skromne datki to przerost formy nad treścią.Dobromił pisze:A będę mógł wpłatę odliczyć w zeznaniu podatkowym za 2019 r jako darowiznę na cele społeczne?
Stanko pisze:Kolor skóry czy wiara mi nie przeszkadza tak bardzo.
Stanko pisze:Mam nadzieje że pójdzie zgodnie z planami: Passo pardoi w strone Marmolady, Tre Cime,Passo Gardena,Cinque Torri,Lago Brailes. Myślałem jeszcze o Vajont bo blisko ale nie wiem.
telefon 110 pisze:Bywasz na obczyźnie w charakterze imigranta socjalnego ze skłonnością do zachowań aspołecznych
telefon 110 pisze:Usiłujesz tubylcom narzucić własny światopogląd (np.ateistyczny) ?
ceper pisze:Szanowny przedszkolaku...
sprocket73 pisze:Wielki Tydzień mamy... czas refleksji i pojednania.
Zawsze jestem miły dla osób obcych. To była delikatna zachęta do dyskusji, bo nie chciałem być niemiły przed Triduum Paschalnym. Udzielanie rekolekcji mam we krwi, więc jeśli nadal będzie obrażał innych forumowiczów...sprocket73 pisze:jesteś łagodny i wyrozumiały
TNT'omek pisze:Wszystkich wrzucasz do jednego wora i nie próbujesz pomyśleć dlaczego oni tu ( do Europy, bo do Polski mało kto) chcą przyjechać...
telefon 110 pisze:W Stanach Zjednoczonych nawet posiadając wizę nie jesteś pewien na lotnisku czy wjedziesz dopóty oficer migracyjny nie zaakceptuje pobytu.
Stanko pisze:Tnt co ty jeszcze robisz w Polsce? Granice są otwarte.
TNT'omek pisze:I to jest najbardziej idiotyczna rzecz!
Wydajesz kasę na wizę , na bilet, przelatujesz pół świata i .... Spore nadużycie. Ktoś powinien za to yankesom dokopać![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości