Dowcip o zakonnicach nie miał nic wspólnego z homofobią

Telefonie, to Szatan szepnął Ci do ucha takie skojarzenie - wstydź się.
telefon 110 pisze:Dwie parówki poszły do słoja- na utopence.
telefon 110 pisze:Czeski sposób spojrzenia na niektóre kwestie wydaje mi się być ciekawym.
sprocket73 pisze:Ogólnie zacytowany przeze mnie dowcip jest słaby.
Natomiast jakby się nad nim zastanowić, to mógłby być homofobiczny jeżeli zakonnice chciałyby kupić jedną parówkę ( + drugą do zjedzenia). Wtedy znaczyłoby, że tą pierwszą parówką będą się zabawiać wspólnie. Jednak ich zamysł był taki, żeby każda miała swoją parówkę ( + trzecia do konsumpcji ). Ja to rozumiem tak, że każda z zakonnic idzie do swojej celi i tam po brewiarzu... albo przed... w sumie to nie ma znaczenia, używają parówki w celu masturbacji.
Mówisz, że potem takie parówki nadają się najlepiej na utopence... mam nadzieję, ze nie masz racji, lubię zakąsić utopencem do piwa. Teraz będę już bardziej ostrożny.
telefon 110 pisze:Rozumiesz.
Renesans--> Barok--->Oświecenie---> Romantyzm--->Pozytywizm-->Modernizm----> Islam.
telefon 110 pisze:Renesans--> Barok--->Oświecenie---> Romantyzm--->Pozytywizm-->Modernizm----> Islam.
sprocket73 pisze:
p.s.
a banany też?
telefon 110 pisze:Dobromił pisze:telefon 110 pisze:Renesans--> Barok--->Oświecenie---> Romantyzm--->Pozytywizm-->Modernizm----> Islam.
A co będzie po islamie ?
Sredniowiecze.
telefon 110 pisze:Zapytaj w papilocie.
https://www.papilot.pl/li...facetow,10883,1
Są młodzi, bogaci, pewni siebie. Uwielbiają luksus, markowe ciuchy i szybkie samochody. Mowa oczywiście o bananowych facetach.
Małpa pyta małpę:
- Co jesz?
- Banana.
- Czego taki brązowy?
- Bo jem go drugi raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość